Bloggen

VÄLKOMMEN ÅSA – VÅR HOMESTYLIST!

Skrevs den 17 maj 2017

För sju år sedan kom Åsa till oss som en oslipad diamant – en diamant som vid den tidpunkten bara glänste när den själv ville om jag ska vara ärlig. Så jag ska inte påstå att min och Åsas relation inleddes helt bekymmersfritt, men med åren slipades diamanten och började lysa allt klarare i takt med att jag och Åsa hittade rätt i vår relation. Och sedan några år tillbaka har hon varit Kalmars ohotade bostadsrättsdrottning. Det är till väldigt stor del tack vare Åsa som vi är så starka på bostadsrätter idag.

För ett drygt år sedan började jag och Åsa mer och mer prata om hennes talang inom bild och form och om hennes brinnande intresse för inredning. Fanns det möjlighet ta vara på de kunskaperna på vårt företag? Tankar blev till planer, planer dokumenterades och snart var vi överens om att Åsa skulle göra en karriärsväng – fortfarande som medarbetare på Pontuz Löfgren AB.

Åsa började därför utbilda sig till stylist vid sidan om mäkleriet medan vi inväntade rätt tidpunkt. Och denna inföll när Selma var färdigutbildad och vi samtidigt hade hittat rätt person för att fylla det tomrum Åsa lämnar bakom sig. Selma har nu blivit drottningen av hela Mäklarkalmar, och nästa vecka kommer vi att presentera Åsas ersättare. Och inte nog med det – vi växer dessutom från två till tre mäklare på bostadsrättssidan senare i sommar.

Jag kan därför idag presentera ett av de starkaste verktygen en mäklarbyrå kan önska: en stylist med tretton års erfarenhet som toppmäklare. En stylist som verkligen vet vad som höjer värdet på din bostad. Med Åsa och Sofia som stylister i kombination med Bruno – en av Sveriges bästa inredningsfotografer – kan vi presentera ett bildteam av nationell toppklass. Och det är oerhört värdefullt eftersom marknadsföringen i både tidningar och sociala medier till så stor del bygger på det visuella. En bra bild är själva grunden för en framgångsrik försäljning.

Tack Åsa, för många framgångsrika år som bostadsrättsmäklare. Din resa har varit fantastisk, och nu ger vi oss tillsammans ut på en ny… Välkommen Åsa, vår homestylist!

VÄLKOMMEN ÅSA – VÅR HOMESTYLIST!s namnsignatur