Bloggen

Välkommen, Hence! Välkommen, Alexandra!

Skrevs den 14 juni 2017

Veckorna rasslar på och det börjar närma sig midsommar och annalkande semester. Just nu är tempot riktigt högt uppskruvat och det på ett bra sätt. Som kapten på skutan handlar det då om att se till att kundnöjdheten är på topp, att alla hanterar det höga tempot och att vi har roligt och kan skratta tillsammans. Och jag får nypa mig lite i armen när jag ser vilka prestationer medarbetarna utför – fantastiska assistenter, mäklare, fotografer och stylister.

För precis som inom så många andra yrken handlar det om balans. Att man klarar att leverera inte bara ibland, utan att man alltid håller en hög nivå på sin prestation. En som presterat på en väldigt hög nivå under väldigt många år är Henric ”Boxer-Hence” Gustafsson. Hence är en sådan där kille som man bara gillar. Jag gillar honom, medarbetarna gillar honom och kunderna gillar honom – de ger honom alltid toppbetyg i sina utvärderingar. Alltid glad, otroligt lojal och ambitiös som få.

Vart vill jag då komma med denna helgonförklaring? Jo, jag kan härmed presentera Henric Gustafsson som ny delägare i Pontuz Löfgren AB. Nu sitter Hence med i förarsätet, och det ska bli otroligt roligt att han är med och drar ut kompassriktningen. Fast vår organisation är å andra sidan rätt så platt, så varken jag eller Hence gör något utan att det är förankrat i gruppen. Det är så vi har försökt leda företaget fram tills nu och det är så vi kommer leda företaget även framöver – alla kompetenser är värdefulla och ska tas om hand på bästa sätt. Det är så vi skapar den mäklartjänst som gagnar våra kunder.

Och som om inte det vore nog så vill jag samtidigt välkomna fantastiska Alexandra Uhrberg. Alexandra är ett nytt stöd för oss mäklare på assistentsidan. Hon har precis klarat av sin civilekonomexamen och blir ett lysande tillskott för oss på många fronter. Många av er känner igen Alexandra, då hon under några år ingått i vår kundvårdsgrupp vid sidan av hennes studier.

Tempot är högt, glädjen i gruppen stor, ambitionsnivån skyhög och snart är det sommar på riktigt – and I like it!

Välkommen, Hence! Välkommen, Alexandra!s namnsignatur