Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]se

Välkommen, Lovisa!

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2018-02-07

Wrooooom – så drog januari förbi. Snö, slask, mörker… nääää. Men vi hann ju med Miami också, så egentligen har jag inget att gnälla över förutom att tiden går så väldigt fort. En tolftedel av 2018 har redan passerat. Och det visade sig bli en bra tolftedel – faktiskt den näst bästa januarimånaden i företagets historia. Så jag säger det igen: det finns inte en svacka i världen som biter på mitt gäng. Vi har nämligen bestämt oss för att stå utanför bostadsbubblor och annat det svamlas om i rikspressen. Och då kommer resultaten både för oss och för de säljare som ger oss förtroendet. Visst är det häftigt vad rätt inställning kan göra för resultatet?

Nu har vi dessutom toppat upp gänget med ytterligare en medarbetare. Från och med idag är Lovisa Andersson en del av Pontuz Löfgren AB. Hon är en exceptionellt duktig fotograf och hon har dessutom kvaliteter som stylist. Lovisa blir ännu en toppfotograf jämte duktiga Bruno, som har funnits med oss och levererat fina foton under många år. Bilden är allt viktigare vid bostadsförsäljning och vårt visuella team är nu i absolut toppklass.

Februari är väl annars inte en favoritmånad, men i år verkar den bli en riktig höjdare. Dels har vi en massa spännande projekt på G där det första kommer att presenteras inom kort. Dels ska vi i personalen fortsätta vår resa nästa vecka med en av Sveriges främsta föreläsare, och det är en energiboost av guds nåde. Och som grädde på moset ska jag faktiskt iväg en sväng till Mallorca, vilket är min 50-årspresent till världens bästa Prestationskläder-Jonas. Fyra dagars skön bergscykling står på agendan.

Kommande helg kör sedan yngsta dotterns tävlingssäsong igång. Vi drar den nätta lilla svängen till Södertälje för årets första discodanstävling. Summa summarum är allt som vanligt igen – mycket jobb, ett härligt gäng att jobba med, en liten resa och så hundra procent pappa… och jag njuter av varje sekund!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare