Bloggen

Vilken vecka…

Skrevs den 3 december 2009

Vilken vecka. Egentligen inga jätterevolutionerande händelser men ett högt tempo och många intressanta möten. Sitter nu i Stockholm på hotellet med Mattias. Har haft några möten där vi bollat våra planer inför 2010. Som jag sagt tidigare: 2010 händer det grejer. Men just nu har jag lite andra roligheter att förtälja. Ibland får vi lite kul kommentarer på e-post. Håll till godo!

Om vår fantastiska tidning Nytt Boende:

"Snälla Pontuz Löfgren,
jag får ibland en tidning * Nytt Boende*,
nu är det så att jag bor på landet, och eder tidning duger inte ens att tända brasan med. Kan ni inte skicka en tidning med annat papper som brinner?
Vägrar att åka till någon återvinningsstation i Läckeby med er tidning, jag har faktiskt annat för mig i mitt liv."

Jahapp. Vad svarar man? Kanske ska tillgodose kunden och börja trycka på annat papper. Men vi ser det från den positiva sidan. Tidningen är fantastisk att förpacka fisk i. Prova det!

... och här är en kommentar till min blogg den 24 september:

"Varför skriver du sådana inlägg på din Hemsida om Golf, allting handlar om prioritering i dagens samhälle. Om du inte vill spela Golf är det väl upp till dig?
Vi köpare bestämmer inte om du ska spela golf eller inte... Att gå en Golfrunda på morgonkvisten med ett gäng kompisar kan faktiskt vara det bästa.
Att känna naturens harmoni en midsommarmorgon är något ut över det vanliga!
Jag förstår inte varför du ska skriva sådana nedvärderande inlägg om Golf.
Det är väl inget hot att du inte kommer till Golfbanan, det är väl ett löfte?
Det hoppas jag."

Den här killen har nog missuppfattat syftet med inlägget. Jag var mer ute efter att OM nu golf är så kul - varför svarar man då i telefon när man utövar det? Jag tror säkert golf är trevligt. Provade med Rosenlund en dag. Lånade klubborna på ett par fem-hål. Gjorde hålet på fem slag (Mattias är vittne) första gången på golfbanan - hur svårt kan det vara? Men håller med om att vi hade en underbar dag med vacker natur och härligt socialt umgänge. Men som sport... njaeee.

Det som jag gillar med de här två kommentarerna är att personerna i bägge fallen skriver under med sina namn. Annars tycker jag att det är lite ynkligt att kommentera artiklar på nättidningarnas hemsidor under pseudonym. Frågan är om alla dessa anonyma kommentarer hade varit lika syrliga och kaxiga om de stått ansikte mot ansikte med de man kommenterar.

Nu dags för lite mat o dryck i Stockholm. Imorgon viktigt möte med arkitekterna till det kommande projektet vid Lillviken.

Ha en fin start på helgen!

s namnsignatur