Bloggen

Yogadags

Skrevs den 11 november 2009

Hunden, stora krigaren, plogen, fisken - ja, i söndags var det yogadebut. En spännande eftermiddag. Kom till gymmet duktigt stressad efter en bra visning på Tegelviken och möttes av en förtjusande instruktör som tog emot mig med ett fantastsikt lugn. Värmeljusen brann längs med väggarna och stämningen kunde jämställas med julaftons morgon. Jag hade bestämt mig för att jag verkligen skulle fokusera och ge detta en chans.

När vi väl kom igång gällde det att få ihop andning, balans och styrka. Hmmm - inte helt lätt. Efter en timmas upplevelse, som jag inte kan sätta ord på, var passet över. Ett oerhört välbefinnande och en ny spännande värld öppnade sig. På söndag kör jag igen, tror det här blir häftigare när jag kommit in i det lite mer.

För övrigt var det en bra Fars dag med morgonsång och fina teckningar. Därefter stack jag och de två stora tjejerna till Sporthallen för klättervägg. Riktigt kul. Därefter dags för söndagsvisning med trevlig stämning och som vanligt mycket folk.

I måndags var det fullt fokus på kvällens Barncancergala med Jesper Aspegren. Jesper kom till lunch så vi hade eftermiddagen att lära känna varandra och gå igenom kvällen. Fantastiskt trevlig man med mycket humor och ett stort hjärta. Drygt 300 personer hade skippat Fotbollsgalan och istället kommit till oss. En trevlig kväll med hjärtlig stämning. Jag, Mattias och Jesper avslutade på hamnkrogen där kvällens kock och Jesper utbytte erfarenheter. Jesper öste beröm över en rodnande Kock-Ulrik. En kanonkväll som slutade någon timme för sent - som det brukar när man har trevligt.

Idag har det varit möte på möte som på löpande band. Avslutade dagen på gymmet för att rensa kropp och knopp.

Veckans kommentar: Jag dansade in på gymmet söndag eftermiddag. Grabbarna i omklädningsrummet undrade om jag skulle köra ben eller överkropp idag. "Jag ska köra Yoga", svarade jag lite förnärmat. "Är du inte i fel omklädningsrum då, damernas är till höger"

Det där kunde varit min egen kommentar, men nu var det bara att bita ihop, och barfota gå in och sätta mig i skräddarställning med rak rygg.

s namnsignatur