Vänskapens väg 9C
Scrolla ner

Vänskapens väg 9C

1 590 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
88 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Ljusstaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
6 395 kr/mån

4 dagar kvar till visning.

25 Juli
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Välkommen hem Framför dig har du en etagetrea i två plan fördelat på 88 kvm. 3 rum och kök har noggrant planerats och utformats. En trea som erbjuder två (!!) uteplatser. En med behaglig morgonsol och den andra med uppskattad eftermiddags- och kvällssol. Interiört möts du av kök som ligger med öppen planlösning till sällskapsrum. Hemmet bjuder på ett fräscht badrum med tvättavdelning samt en gästtoalett. På övre plan finns två välplanerade sovrum. Det ena sovrummet är gigantiskt. Så pass gigantiskt att det med enkelhet skulle kunna göras om till två. En lösning som många tillämpat i föreningen.
Området Som boende på Vänskapens väg 9C får familjen uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Skolor/förskolor, aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vänskapens väg 9C
Postadress
393 60 Kalmar
Område
Ljusstaden
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
11
Boarea
88 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
6 395 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats i carport. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr avseende bredband och kabel-TV
Pris
1 590 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

När du parkerat bilen i carporten och tagit en kort promenad förbi föreningen välskötta område är det dags att ta trätrappa upp till våning två. Du möts av en möblerbar entrébalkong placerad till förmån för morgonsolen och hälsas välkommen in.

Redan i hallen känner du bostadens härliga ljus och rymd. Fötterna har du hunnit placera på ett slitstarkt och lättstädat klinkergolv. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar. Hallen har plats för avhängning och ingång till ett förvaringsutrymme under trappan.

Till höger om hallen finns det första av två badrum. Fräscht och med smakfulla färg- och materialval. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med platsbesparande vikväggar, handdukstork och kommod. Vardagslyx med egen tvättmaskin och torktumlare! Öppningsbart fönster gör det lätt att vädra.

Hallen leder oss vidare in till bostadens sociala del, köket som ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vi lämnar klinkergolvet bakom oss och möts nu av genomgående parkettgolv i ekutförande. Köket har vit skåpinredning samt goda arbets- och förvaringsytor. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Här kombineras umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva; häll, varmluftsugn, micro, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Köket är smakfullt och klassiskt. Härifrån når du bostadens tilltagna balkong. Din alldeles egen oas med fin utsikt över området och med eftermiddags- och kvällssol.

I sällskapsdelen samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! I rummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap.

Vi tar den svängda trappen upp till våning två. På vägen upp passerar vi ett gavelfönster som bidrar med fint ljusinsläpp.

På det andra våningsplanet möts vi av hemmets lugnare delar.

Rakt fram ligger det första av två sovrum. Lagom stort med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Förvaring i garderob och fönster mot husets baksida. Här sover du gott om natten.

Det andra sovrummet är stort, och då menar jag stort. Ett rum, som med enkelhet skulle kunna bli två. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och generös takhöjd.

På övre plan finns en toalett. Smakfulla färgval och utrustat med toalett, handfat och spegelskåp. Behagligt ljusinsläpp från det öppningsbara fönstret.

Byggnadsår
2015
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Tilltagen balkong med vy över Ljusstaden. Solen gör dig sällskap efter lunch och håller sig sedan kvar fram till solnedgång.


Entrébalkongen bjuder på morgonsol och fri sikt.
Bilplats
Till varje bostad hör en carport med tillhörande uppfart.

Gästparkeringar finns i området.

Energideklaration

Status
Utförd (2021-06-11)
Primärenergital
112 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
Brf Husbilen 8
Byggnadsår
2015
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769630-4224
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
24 st
TV/bredband
Föreningen har tecknat ett förmånligt abonnemang för bredband och kabel-tv med Telia (fiber). Ett tillägg på 299 kr/mån för detta tillkommer på månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
I avgiften ingår parkeringsplats i carport.

Ekonomi

Pris:
1 590 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
6 395 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats i carport. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr avseende bredband och kabel-TV
Andel i föreningen:
5.38949%
Andel av årsavgift:
5.55552%
Indirekt nettoskuldsättning
717 183 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Summa
500 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]