Jeanssongatan 11
Scrolla ner

Jeanssongatan 11

6 490 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
121 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Varvsholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 7 av 9. Hiss finns.
Månadsavgift:
6 293 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Nu har du möjlighet att få bli förste man på plats. Denna fyra placerar sig på den sydvästra gaveln och möter dig på våning sju. Förvänta dig helt fria utblickar över sundet och Kvarnholmen. Utsiktsmässigt är detta helt klart en av de bättre bostäderna i huset!

Välkommen till den sista etappen av kvarteret Tampen. Precis som sina syskon på Varvsholmens bästa läge tar Bojen vara på öns speciella karaktär. Här får du nära till sundets alla skiftningar och vågornas möten med strandskoningen. Både ute och inne är havet alltid med. Bojens slanka silhuett, långa balkonger och ljust varma fasad binder samman de tre husen längst ut på Varvsholmen till en helhet.

Bojens 32 lägenheter är ritade för att ta vara på läget precis vid vågbrytaren och strandskoningen. Denna hörnfyra får dagsljus från såväl söder som väster. Rummen är öppna för utsikt och vyer och tack vare husets placering är utblickarna många. Stora fönsterpartier och generösa sociala ytor beskriver denna bostad bäst. Inte nog med att bostaden mäter in på imponerande 121 kvadratmeter så skämmer den bort dig med en balkong på otroliga 58 kvadratmeter. Den omfamnar husets sydvästra hörn, det vill säga husets bästa solhörn, med västerbalkong å ena sidan och söderläge med panoramavy över Kvarnholmen på andra sidan.

Nuvarande ägare har kostat på bostaden och valt inredningslinjen Golden Forest. Rummens varma toner hämtar sin inspiration från skogens gläntor och solens lugna lek med ljus och mörker. Klassiskt djupa tränyanser i kök och badrum skapar karaktär och atmosfär. Ljusa garderobsdörrar i kontrast till en vacker helplanksparkett ger ditt hem en elegant och tidlös känsla.
Området Centrum och dess stora utbud når du på några få minuter! Ta chansen att uppleva den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter årstiderna. Ovan nämnda i kombination med sitt fantastiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss, parkeringsplats och förråd. Dessutom har du direkt närhet till bad och båtliv.

Inflyttning flexibel från och med december 2023. Här blir du "förste man" på plats!
Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jeanssongatan 11
Postadress
392 51 Kalmar
Område
Varvsholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1703
Boarea
121 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 2–3 sovrum
Månadsavgift
6 293 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats. Enligt ekonomisk plan: 9 377 kr. Anledningen till minskad avgift gentemot ekonomisk plan är beslutad räntekompensation i samband med ökade räntor sedan kostnadskalkylen upprättades.
Pris
6 490 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Alla våningsplan nås via hiss. På entréplan ligger husets foajéer. Du parkerar bilen utanför huset och via hissen tar vi oss upp till våning sju.

"Golden Forest passar dig som vill ha ett välkomnande och ombonat hem." Så lät vi beskriva inredningslinjen. Och nu, med facit i hand, ståendes i hallen är det precis så jag skulle beskriva hemmet. Välkomnande och ombonat. Två adjektiv som sällan är framträdande i nyproducerade bostäder.

Dina fötter möter mattslipad terrazzo. Där stengolvet slutar tar en påkostad enstavsparkett vid. Genomgående för bostaden är underliggande golvvärme. Bakom skjutdörrar gömmer sig oanade förvaringsmöjligheter. På väggarna pryder en mjuk, vit ton.

Det första badrummet ligger i anslutning till hallen. På golvet vilar brunsvart terrazzo, likadant som det golv vi fick uppleva i hallen. Stående kakel i vitt på väggar, behaglig golvvärme under fossingarna och spotlights i tak. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med glasvägg, handfat med undersittande förvaring och handdukstork.

De två sovrummen ligger avskilt till höger efter hallen och rakt fram öppnar sällskapsdel och kök upp sig med access till den väl tilltagna balkongen.

En öppen planlösning är en självklar lösning. Du vill nog sitta här varje dag, för utsikten bedårar från morgon till kväll. Himla tur att det är hemmets sällskapsdel jag talar om. Kök och sällskapsrum har givits de bästa av förhållanden. På gaveln med fönster i två väderstreck och en balkong som omfamnar hela rummet. I detta sköna luftrum får du plats med soffgrupp och matmöblemang, oavsett om matbordet är runt eller kantigt. Se bara till att möblera med fokus på utsikten, låt den aldrig skymmas eller störas.

Kök från Vedum i ekfanér med indragen sockel. Bänkskiva och stänkskydd i gråbrun mattslipad kvartskomposit, Silestone. Varsågod, det är ditt kök. Dolt bakom luckorna hittar du diskmaskin, fläkt, kyl och frys. Givetvis finns också induktionshäll, ugn och micro. Köksön knyter fint ihop rummen.

Båda sovrummen stoltserar med fönster mot utsikten och solen. Just utsikten kommer vara en ständig källa till lugn och harmoni, oavsett årstid. Sovrummen håller måttet för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Skjutdörrsgarderoberna är djupa och slukar säsongens alla plagg. Det är bara att fylla på i det oändliga.

Det tredje sovrummet har sin plats bredvid sällskapsrummet, om så önskas. Nuvarande ägare valde att hålla luftrummet öppet för att skapa större sällskapsytor.

Sist men inte minst möts vi av hemmets andra badrum och tvättrum. På golvet vilar brunsvart terrazzo, likadant som det golv vi fick uppleva i hallen. Stående kakel i vitt på väggar, behaglig golvvärme under fossingarna och spotlights i tak. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med glasvägg, handfat med undersittande förvaring och handdukstork. I tvättrummet finns givetvis tvättmaskin och torktumlare. Här finns också torkskåp, tvättho och goda förvaringsytor.

Byggnadsår
2023
Våningsplan
7 av 9. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Sopsortering och cykelrum i markplan.
Balkong
Ja
Uteplats
Den svängda balkongen sträcker sig från söder till väster och mäter imponerade 58 kvm.
Bilplats
Till bostaden följer en parkeringsplats som ligger precis utanför entrén.
Namn
Brf Bojen
Byggnadsår
2023
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-1825
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
32 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Till varje bostad följer en parkeringsplats.
Gemensamma utrymmen
Till varje bostad följer ett förråd.

Ekonomi

Pris:
6 490 000 kr
Månadsavgift:
6 293 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats. Enligt ekonomisk plan: 9 377 kr. Anledningen till minskad avgift gentemot ekonomisk plan är beslutad räntekompensation i samband med ökade räntor sedan kostnadskalkylen upprättades.
Andel i föreningen:
3.43%
Indirekt nettoskuldsättning
1 452 000 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Summa
500 kr/mån
Driftkostnaden är en uppskattning.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]