Brändtorpsvägen 24 Välkommen till den optimala bostaden för studenter, förstagångsköpare eller de som söker en bekväm övernattningslägenhet.
Scrolla ner

Brändtorpsvägen 24

850 000 kr

Antal rum:
1 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
27 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Getingen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 5. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 402 kr/mån

5 dagar kvar till visning.

30 Juli
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Omtyckt läge! Denna mycket trivsamma etta återfinns på omtyckta Getingen! Bostaden erbjuder närhet till centrum och universitet inom bekvämt cykelavstånd. En busshållplats ligger precis utanför huset och bra avstånd till gym, mataffär och natur. Bostaden, färdigställd 2018, upplevs fortfarande som ny och väntar bara på nästa ägare att flytta in och trivas. Dem stora fönsterna skapar en härlig ljusmiljö och den generösa balkongen möjliggör soliga stunder från lunch till kväll. Balkongen är dessutom försedd med markis! Föreningen erbjuder fina gemensamma tillgångar. Tre balkonger som ligger i söderläge, en rymlig takterrass med fantastisk utsikt samt övernattningsrum och studierum.
Välplanerad etta med gott om ljusinsläpp! I lägenheten finner du alla bekvämligheter, en hall med skjutdörrsgarderob, en köksdel med gott om förvaring och ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Välkommen till den optimala bostaden för studenter, förstagångsköpare eller de som söker en bekväm övernattningslägenhet.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Brändtorpsvägen 24
Postadress
392 36 Kalmar
Område
Getingen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1305
Boarea
27 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
1 rum och kök
Månadsavgift
2 402 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt obligatoriskt tillägg för tv och bredband.
Pris
850 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välkommande entré med en praktisk skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en vacker ekparkett som sträcker sig genom hela lägenheten.

Det rymliga badrummet har våtrummsmatta och kaklade väggar. Det är bekvämt utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som har en tillhörande arbetsyta och skåp. Dessutom finns här wc, handfat med kommod och en dusch.

Det trivsamma rummet får generöst med naturligt ljus genom det stora fönsterpartiet och förlängs ytterligare av den rymliga balkongen! Köksdelen är välutrustad med kyl/frys, spis och fläkt.

Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
4 av 5. Hiss finns.
Balkong
Ja
Uteplats
Generöst tilltagen balkong i suveränt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är försedd med trätrall, glasräcke, belysning och markis och fungerar stora delar av året som ett extra rum!
Bilplats
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas.
P-platser under tak kostar 365 kr/mån och p-platser delvis under tak kostar 250 kr/mån.

Energideklaration

Namn
Brf Getingen i Kalmar
Om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning i augusti 2018.
Byggnadsår
2018
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-9871
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
46 st varav 8 st hyresrätt(er)
TV/bredband
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Ja
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas. P-platser under tak och p-platser delvis under tak, separat kö.
Gemensamma utrymmen
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt.

I huset finns också tre gemensamma balkonger i söderläge på våning 3-5 samt en stor takterrass med gemensamma loungemöbler.

Ekonomi

Pris:
850 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
2 402 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt obligatoriskt tillägg för tv och bredband.
Andel i föreningen:
2.406%
Andel av årsavgift:
2.406%
Indirekt nettoskuldsättning
424 265 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr/mån
Försäkring
125 kr/mån
Summa
375 kr/mån
Uppgifter enligt säljaren.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]