Fredriksskanstorget 1 Gavelläge med utsikt över Malmfjärden och Ängö.
Scrolla ner

Fredriksskanstorget 1

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
2 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
48 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fredriksskans
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
4 434 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Attraktivt gavelläge På pappret står det att bostaden mäter 48 kvm men i verkligheten upplevs den betydligt mer rymlig än så. Lägenheten ligger som nämnt i ett attraktivt gavelläge och har en stor balkong med utsikt över Malmfjärden, Ängö och anrika Fredriksskans.

Det första du möter är en hall med plats för en förvaring- eller sittmöbel. I hallen finns två garderober som blir till en perfekt plats för dina ytterkläder och skor. På golvet ligger ett gediget trägolv som enhetligt följer dig vidare i hela bostaden. Hallen leder dig vidare till bostadens samtliga rum.

Lägenhetens moderna och funktionella kök går i vitt och skapar en fin kombination med en grå bänkskiva. Köket är från Vedum och de rostfria vitvarorna är från Bosch. Sällskapsdelen ligger med en öppen planlösning till kök och matplats. Rummen får ett fint ljusinsläpp med generösa fönsterpartier i två olika väderstreck. Från dina fönster och bostadens balkong har du utsikt ut över Malmfjärden, Ängö och Ölandsbron.
Mysigt sovrum och helkaklat badrum I det mysiga sovrummet får du plats med en dubbelsäng och sängbord. Dina kläder och andra tillhörigheter kan du smidigt förvara i garderober med platsbesparande skjutdörrar.

Det helkaklade badrummet går i beige och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar, handfat med kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett väggskåp.

På Fredriksskansstorget 1 ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor du i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen, smart, miljövänligt och ekonomiskt.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Fredriksskanstorget 1
Postadress
392 50 Kalmar
Område
Fredriksskans
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1145
Boarea
48 m²
Antal rum
2 rum och kök
Månadsavgift
4 434 kr/mån. I månadsavgiften ingår bredband, TV och Telefoni , värme, fasta avgifter för vatten, fasta avgifter för hushållsel samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall med garderober

När du passerat trapphuset är du välkommen in hallen som för gör plats för en liten byrå eller sittmöbel om du önskar det. Dina kläder och skor kan du förvara bakom de stora skjutdörrsgarderoberna som går genom hela hallen.

Mysigt sovrum

Från hallen når du ett mysigt sovrum. Här får du plats med en dubbelsäng och sängbord. Här finns en stor garderob med skjutdörrar.

Sällskapsrum och kök

Sällskapsrum och kök ligger med en öppen planlösning till varandra. Hemmets höga gavelläge gör att det strömmar in dagsljus från stora fönster. Från denna del tar du dig vidare ut till en högt liggande balkong med utsikt över takåsar, Malmfjärden och himmel men där du också kan njuta av vackra solnedgångar. Lägenhetens moderna och funktionella kök går i vitt och skapar en fin kombination med en grå bänkskiva. Köket är från Vedum och de rostfria vitvarorna är från Bosch. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Helkaklat badrum med tvättmask

Det helkaklade badrummet går i i beige och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar, handfat med kommod, handdukstork, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett väggskåp.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2024
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.
Balkong
Ja
Bilplats
Bilplatserna i garage finns via samfällighet som hyrs ut via separat kösystem. Kostnad 1 500 kr/mån. Kostnad för laddplats 1 800 kr/mån.
Namn
Riksbyggen BRF Callmare Fästning i Kalmar
Byggnadsår
2024
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6513

Ekonomi

Månadsavgift:
4 434 kr/mån. I månadsavgiften ingår bredband, TV och Telefoni , värme, fasta avgifter för vatten, fasta avgifter för hushållsel samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.
Andel av årsavgift:
3.2669%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Övrigt
1 100 kr/mån
Summa
1 100 kr/mån
Driftkostnaderna är schabloniserade.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]