Fredriksskanstorget 1
Scrolla ner

Fredriksskanstorget 1

1 125 000 kr

Antal rum:
1 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
33 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fredriksskans
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
3 374 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Lättmöblerad etta Vi hälsar dig varmt välkommen till en bra och lättplanerad etta. På pappret står det att bostaden mäter 33 kvm men i verkligheten upplevs den rymligare än så.

Bostaden har ett stilrent kök som går i vinkel och där färgerna går i vitt och ljusgrått. Köket är från Vedum och de rostfria vitvarorna är från Bosch. Hemmets kök och sällskapsrum har en öppen planlösning vilket gör hemmet väldigt socialt. Här får du plats med både matbord, soffa och tv utan att rummet upplevs som litet. Med hjälp av en läcker industrivägg har rummet delats av och du får en given plats för sängen samtidigt som hemmet mer upplevs som en mindre tvårummare.

Det helkaklade badrummet går i i beige och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar, handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och väggskåp.
Mysig sovdel På Fredriksskansgatan 1 ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen, smart, miljövänligt och ekonomiskt.
Till föreningen hör en vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret. På gården har varje lägenhet även ett eget förråd. När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter.

Som köpare omfattas du av Riksbyggens Trygghetslöfte.
Läs gärna mer här: https://www.riksbyggen.se/bostad/trygghetsloftet/

För mer information om föreningen gå in på https://www.riksbyggen.se/callmarefastning/

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Fredriksskanstorget 1
Postadress
392 50 Kalmar
Område
Fredriksskans
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1124
Boarea
33 m²
Antal rum
1 rum och kök
Månadsavgift
3 374 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, fasta avgifter för vatten, fasta avgifter för hushållsel samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.
Pris
1 125 000 kr högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rymlig hall

På ena sidan finns det plats för ytterkläder och längre fram finns garderober.

Kök och sällskapsrum

Köket är från Vedum färgersatt i vitt och ljusgrått. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin. Allt i rostfritt utförande och från Bosch. I anslutning till köket får du plats med ett matbord. I andra delen av rummet får du plats med soffa och tv-bänk.

Mysig sovdel

Rummet är med hjälp av en läcker industrivägg avdelat. På så sätt har sängen fått sin egen plats hemmet upplevs mer som en liten tvåa.

Helkaklat badrum

Det helkaklade badrummet går i beigt och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar, handfat med kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och väggskåp.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2023/2024
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns.
Bilplats
Bilplatserna i garage finns via samfällighet som hyrs ut via separat kösystem. Kostnad 1 500 kr/mån. Kostnad för laddplats 1 800 kr/mån.
Namn
Riksbyggen BRF Callmare Fästning i Kalmar
Byggnadsår
2023/2024
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6513

Ekonomi

Pris:
1 125 000 kr högstbjudande
Månadsavgift:
3 374 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, fasta avgifter för vatten, fasta avgifter för hushållsel samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.
Andel i föreningen:
2.4861%
Andel av årsavgift:
1.9753%
Indirekt nettoskuldsättning
362 468 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Övrigt
800 kr/mån
Summa
800 kr/mån
Driftkostnaderna är schabloniserade.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]