Enighetens väg 39 En trea nära vatten och natur
Scrolla ner

Enighetens väg 39

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
82 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Bergavik
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 3. Hiss finns.
Månadsavgift:
5 168 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Det är en speciell känsla att möta Enighetens väg. Det röda kvarteret som blivit populärt och omtyckt för sin familjära atmosfär och sitt unika lägen. För det bästa gömmer sig bakom de röda husen. Naturen, Kalmarsund och de fina vyerna. Vilket otroligt läge! Bad- och båtplats, natur och vackra strövområden blir några av dina närmsta grannar om du bosätter dig här.

Interiört bjuds du på 82 rymliga kvadratmeter, fördelat på tre rum och kök. Förvänta dig fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en väl genomtänkt planlösning. Stora rum, öppna ytor och ett otroligt ljusinsläpp som bara kan upplevas i en bostad placerad högt upp som denna. Dina vyer är många och insynen minimal. Nuvarande ägare har renoverat och renoverat och renoverat. Förvänta dig smakfulla färger och fina ytskikt. Badrummet är uppfräschat med microcement på väggar och tak. Tacksamt med egen tvättavdelning. Köket är modernt och fullutrustat. Det stora dragplåstret är bostadens placering. Högst upp i huset (hiss finns) med balkongen mot väster. Balkongen som för övrigt är väl tilltagen och mysig. Föreningens innergård ligger med utsikt över havet och badplatser med morgonrocksavstånd.
Området Brf Havsörnen är en aktiv förening med god gemenskap och fina faciliteter. Här finns gästlägenhet, gym, pingisrum och fina lekplatser. Plus i kanten för elstolpar och hjärtstartare. Och för att inte glömma den ständiga närvaron av havet, badplatser, stora grönområden, löparspår, närhet till golfbana och du har ett läge utöver det vanliga! I månadsavgiften på 5 422 kr ingår värme, vatten och bredband. Föreningen är stabil och belåningen låg.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Enighetens väg 39
Postadress
393 59 Kalmar
Område
Bergavik
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
75
Boarea
82 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
5 168 kr/mån. i avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett tillägg om 254 kr avseende bredband och grundutbud TV.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Denna trivsamma trerummare ligger högst upp i huset. Välkommen in! Innanför dörren möts du av en ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Från hallen når vi hemmets samtliga rum.

Direkt till höger från hallen ligger det första av två sovrum. Rummet är väl tilltaget och ger plats för dubbelsäng, extra förvaringsmöbel samt nattduksbord. Har du mycket kläder? Perfekt! Här finns en klädkammare som slukar säsongens alla plagg. Dessutom erbjuds fler förvaringsmöjligheter i skjutgarderob. Vägg i vägg finner vi sovrum nummer två som även det är mycket rymligt och lämpar sig utmärkt som kontor, gäst- eller barnrum.

Nästa rum att möta är köket som ligger på andra sidan av hallen. Här var det ljust! En obruten fönsterrad med utsikt mot innergården är placerad intill matplatsen vilket skänker rummet ett otroligt fint ljusinsläpp. Vintertid, när löven fallit, skymtar du havet härifrån. Modern köksinredning med mattsvarta luckor i kombination med träluckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, häll, inbyggd micro, varmluftsugn och fläkt.

Från köket och hallen nås sällskapsrummet. Fönster på två håll och fina utblickar. I rummet finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån nås även den härliga balkongen med utsikt över föreningens kvarter.

Badrummet är precis renoverat med microcement. Här finns toalett, kommod med handfat, handdukstork och badkar. Bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare. Fönstret gör det lätt att vädra.

Byggnadsår
1991
Våningsplan
3 av 3. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd i separat förrådslänga på gården.

I föreningen finns övernattningslägenhet, samlingslokal, gym, tvättstuga, pingisrum, egen brygga samt båtplats (mot avgift). Lekplatser, boulebana, basketplan.
Balkong
Ja
Uteplats
Balkong i uppskattat västerläge. Här njuter du av sol från tidig eftermiddag.
Bilplats
Parkeringsplatser finns. Separat kö.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-02-03)
Primärenergital
135 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
Brf Havsörnen
Om föreningen
Byggår 1991
Ombildad 2007

Föreningens hus är uppdelade i 6 gårdar.
Byggnadsår
1991
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769614-4166
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta mäklaren för kontaktinfo.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
107 st varav 11 st hyresrätt(er)
TV/bredband
Tv via Telenor, grundutbud ingår i avgiften. Fiber via Telenor 100/100 Mbit/s, ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
2021 Nya fönster i samtliga bostäder (vändbara treglasfönster med trä på insida och aluminium på utsida).
2021 Ommålade fasader.
2023 Taktvätt.
Gårdsplats
Mycket härligt område med bl a planteringar, lekplatser, stora grönområden, grillplats, boulebana och basketplan.
Parkering
Föreningen har 110 parkeringsplatser, vissa under tak och vissa med el. Carport kan hyras för cirka 200 kr/månad och parkeringsplats för 95 kr/månad.
Laddning av elbilar finns.
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns tillgång till pingisrum, gym, gästlägenhet, samlingslokal och grovtvättstuga.

Ekonomi

Månadsavgift:
5 168 kr/mån. i avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett tillägg om 254 kr avseende bredband och grundutbud TV.
Andel i föreningen:
0.858%
Andel av årsavgift:
0.95488%
Indirekt nettoskuldsättning
330 871 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr/mån
Summa
300 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]