Golfbyvägen 102 Mycket välskött fritidsvilla i Ekerums Golfby!
Scrolla ner

Golfbyvägen 102

3 600 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
90.1 kvm
Kommun/Område:
Borgholm / Ekerum
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
3 418 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Golfbyvägen 102
Postadress
387 92 Borgholm
Område
Ekerum
Kommun
Borgholm
Lgh.nr
102
Boarea
90.1 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
3 418 kr/mån. I årsavgiften ingår kommunalt vatten och avlopp, skötsel av grönområden, tillgång till tvättstuga, sophämtning, fastighetsskatt, avsättning till underhållsfond, försäkring av hus, kabel-tv och bredband.
Pris
3 600 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiör


På husets framsida, där den stenlagda uteplatsen är belägen i soligt västerläge, välkomnas man in i en rymlig och praktisk hall. I anslutning till hallen finns en generös klädkammare som rymmer varmvattenberedare och klädförvaring.

Till vänster finner vi en rymlig sängkammare med charmigt burspråk.

Från hallen når vi även bottenvåningens badrum. Utrustningen består av dusch, toalett, tvättställ och tvättmaskin.

Vidare från hallen öppnar de sociala ytorna upp sig med tak öppet till nock som ger en härlig rymd. Färgerna är ljusa och de stora fönsterna fyller rummet med ljus. Från vardagsrummet har vi stora fönster ut mot den stenlagda uteplatsen med härlig kvällssol. I vardagsrum är den värmeeffektiva luft/luftvärmepumpen samt en fungerande eldstad.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket som precis som sovrummet har ett fint burspråk. Köket är välutrustat och i gott skick, maskinell utrustning finns i form av kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn och en fristående micro. Tack vare burspråket fylls även köket med ett härligt ljus och det finns gott om plats för ett bra matbord.

Från vardagsrummet tar vi den platsbyggda trappan upp till övervåningen som erbjuder ytterligare två sovrum och ett badrum. Den övre hallen rymmer arbetsplats med skrivbord och förvaring i garderober. Tack vare ett takfönster är hallen ljus och luftig.

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
1989
Fönster
2-glasfönster
Uppvärmning
Luftvärmepump, golvvärme i badrum, elradiatorer och braskamin.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Våningsplan
1. Hiss finns ej.

Energideklaration

Status
Behövs ej
Namn
Brf Ekerum Nr 1
Om föreningen
I avgiften ingår allt utvändigt underhåll på hus och trädgård, försäkring på hus och lösöre, avgifter för vatten och avlopp, sophämtning, skötsel av vägar och snöröjning. Föreningen har en gemensam tvättstuga i området. Föreningen har installerat 100 Mbit samt IP-TV och IP-telefoni där den fasta avgiften ingår.

Mer information gällande Ekerums Golfby finns på deras hemsida: www.ekerumsgolfby.se. Här kan ni ta del av föreningsens stadgar, årsredosvisningar, styrelsemedlemmar mm. Ni har även stadgar och årsredovisning under dokument till höger.
Byggnadsår
1989
Byggnadstyp
1 ½ plan
Org.nummer
716461-8188
Föreningen äger marken?
Nej
Överlåtelseavgift
1110 kr (betalas av Köpare)
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej

Ekonomi

Pris:
3 600 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 418 kr/mån. I årsavgiften ingår kommunalt vatten och avlopp, skötsel av grönområden, tillgång till tvättstuga, sophämtning, fastighetsskatt, avsättning till underhållsfond, försäkring av hus, kabel-tv och bredband.
Andel i föreningen:
1.08996%
Andel av årsavgift:
1.08995%
Indirekt nettoskuldsättning
110 111 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
1 500 kr/mån
Försäkring
191 kr/mån
Summa
1 691 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]