Golfbyvägen 102

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
90.1 kvm
Område:
Ekerum
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift:
2 825 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

En sann "golfidyll" på Öland Mycket välskött fritidsvilla i Ekerums Golfby! Nära till fantastisk natur, Kalmarsund, bad och Ekerum Resort med sin fantastiska golfanläggning.

Fritidsvillan tillhör BRF Ekerum 1 med adress Golfbyvägen 102 och har ett bra läge med skyddad uteplats i väster samt härliga grönområden runt hörnet. Förutom att man har nära till Ekerum Resort är det gångavstånd till fantastisk natur och Kalmarsund. För att inte glömma Ekerums Camping med sin fina sandstrand och poolanläggning.
Ett praktiskt och enkelt fritidsboende erbjuds, föreningen sköter om husets exteriör och tomten när du ej är på plats - bara att spela golf, bada och njuta av omgivningarna!
Charmiga kvarter i ett vackert landskap Vid husets infart erbjudes plats för två bilar och här finns även praktiska förråd och uppställningsplats för golfbil (som ingår i försäljningen). Här finns stenläggning som sträcker sig längs med hela uteplatsen som är belägen med ett skyddat läge och med markis. Vardagsrummet med tak öppet till nock, tillsammans med den öppna planlösningen mot köket ger bottenvåningen en fantastisk rymd. Kök med extra yta för matbord, två stora sovrum och ett gästrum samt två badrum gör det bekvämt att bjuda hit stora sällskap.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Golfbyvägen 102
Postadress
387 92 Borgholm
Område
Ekerum
Kommun
Borgholm
Lgh.nr
102
Boarea
90.1 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
2 825 kr/mån. I årsavgiften ingår kommunalt vatten och avlopp, skötsel av grönområden, tillgång till tvättstuga, sophämtning, fastighetsskatt, avsättning till underhållsfond, försäkring av hus, kabel-tv och bredband.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiör


På husets framsida, där den stenlagda uteplatsen är belägen i soligt västerläge, välkomnas man in i en rymlig och praktisk hall. I anslutning till hallen finns en generös klädkammare som rymmer varmvattenberedare och klädförvaring.

Till vänster finner vi en rymlig sängkammare med charmigt burspråk.

Från hallen når vi även bottenvåningens badrum. Utrustningen består av dusch, toalett, tvättställ och tvättmaskin.

Vidare från hallen öppnar de sociala ytorna upp sig med tak öppet till nock som ger en härlig rymd. Färgerna är ljusa och de stora fönsterna fyller rummet med ljus. Från vardagsrummet har vi stora fönster ut mot den stenlagda uteplatsen med härlig kvällssol. I vardagsrum är den värmeeffektiva luft/luftvärmepumpen samt en fungerande eldstad.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket som precis som sovrummet har ett fint burspråk. Köket är välutrustat och i gott skick, maskinell utrustning finns i form av kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn och en fristående micro. Tack vare burspråket fylls även köket med ett härligt ljus och det finns gott om plats för ett bra matbord.

Från vardagsrummet tar vi den platsbyggda trappan upp till övervåningen som erbjuder ytterligare två sovrum och ett badrum. Den övre hallen rymmer arbetsplats med skrivbord och förvaring i garderober. Tack vare ett takfönster är hallen ljus och luftig.

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
1989
Fönster
2-glasfönster
Uppvärmning
Luftvärmepump, golvvärme i badrum, elradiatorer och braskamin.
Ventilation
Mekanisk frånluft

Energideklaration

Status
Behövs ej
Namn
Ekerum 1
Om föreningen
I avgiften ingår allt utvändigt underhåll på hus och trädgård, försäkring på hus och lösöre, avgifter för vatten och avlopp, sophämtning, skötsel av vägar och snöröjning. Föreningen har en gemensam tvättstuga i området. Föreningen har installerat 100 Mbit samt IP-TV och IP-telefoni där den fasta avgiften ingår.

Mer information gällande Ekerums Golfby finns på deras hemsida: www.ekerumsgolfby.se. Här kan ni ta del av föreningsens stadgar, årsredosvisningar, styrelsemedlemmar mm. Ni har även stadgar och årsredovisning under dokument till höger.
Byggnadsår
1989
Byggnadstyp
1 ½ plan
Org.nummer
716461-8188
Föreningen äger marken?
Nej
Överlåtelseavgift
1110 kr (betalas av Köpare)
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej

Ekonomi

Månadsavgift:
2 825 kr/mån. I årsavgiften ingår kommunalt vatten och avlopp, skötsel av grönområden, tillgång till tvättstuga, sophämtning, fastighetsskatt, avsättning till underhållsfond, försäkring av hus, kabel-tv och bredband.
Andel i föreningen:
1.08996%
Andel av årsavgift:
1.08995%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
1 500 kr/mån
Försäkring
191 kr/mån
Summa
1 691 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Matilda på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Matilda Billsten Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]