Stora Frögårdsvägen 14C
Scrolla ner

Stora Frögårdsvägen 14C

1 950 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
62 kvm
Kommun/Område:
Mörbylånga / Stora Frö
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
2 241 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Magiska Kalmarsund På området finns en trevlig restaurang som håller öppet stora delar av året men med mer generösa öppettider under sommarhalvåret. Fantastiska vandrings- och cykelleder i Ölands natur och hela tiden har man nära till vattnet. Stora Frögården ligger precis intill surfarnas och kitesurfarnas paradis. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök. Goda uthyrningsmöjligheter finns, för närmare information kring detta vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Välkommen hem Nu ges chansen att förverkliga drömmen om ett modernt fritidsboende med alla bekvämligheter som ett nybyggt hem erbjuder. Här får begrepp som havsnära, magiska solnedgångar över Kalmarsund och harmoni en helt ny innebörd - välkommen till Stora Frögårdsvägen 14C beläget endast ett litet stenkast från strandkanten!

Bostadens privata läge är unikt och den oerhört välavvägda planlösningen får hemmets 62 kvadratmeter att upplevas ovanligt rymliga. Interiört bjuds du på ett fullutrustat kök med rostfria vitvaror och gott om plats för middagssällskapet. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och utsikten är magisk, det säger sig själv att trivseln är total. Sovrummen är både i ordentlig storlek och placerade med ett strategiskt läge i hemmet, här finns allt som krävs för en god natts sömn. Gott om förvaringsmöjligheter finns i garderober. Bostadens helkaklade badrum är utrustat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Stora Frögårdsvägen 14C
Postadress
386 60 Mörbylånga
Område
Stora Frö
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
1010
Boarea
62 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
2 241 kr/mån. I avgiften ingår vatten, förråd samt parkeringsplats.
Pris
1 950 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall

Varmt välkommen in denna hemtrevliga lägenhet där du från första stund får en inbjudande känsla. Fötterna placeras på ljust parkettgolv som löper vidare genom hela hemmet.

Kök/Sällskapsrum

Det ljusa sällskapsrummet ligger med öppen planlösning till köket. Rummet erbjuder gott om svängrum med plats för soffa, TV- och matmöblemang. Ljusa golv, stora fönsterpartier och smakfulla inredningsval bidrar till en känsla av rymd. Köket är smakfullt, modernt och välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, mikro, spishäll samt ugn.

Badrum

Badrummet är delvis kaklat med stora kakelplattor som är mycket smakfulla. Utrustning i form av kommod, spegelskåp med belysning, toalett, dusch med vikbara glasväggar samt tvättmaskin. Dessutom har rummet ett härligt fönster som bidrar till fint ljus.

Sovrum x2

Längre in i bostaden uppenbarar sig hemmets två sovrum. Rummet längst in har har en egen altandörr, gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förvaring. Vägg i vägg ligger det andra sovrummet som även det är i välkommen storlek med utrymme för stor säng, och även här erbjuds befintlig förvaring.

Byggnadsår
1985
Våningsplan
1. Hiss finns ej.
Renovering
Totalrenovering och ombyggnad 2022
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Uteplats
En helt otrolig uteplats placerad rakt ut mot vatten och solnedgång. Här njuter du av solen under eftermiddag och kväll. Solnedgången landar helt perfekt bakom Kalmarsund.
Bilplats
Till bostaden följer en parkeringsplats.
Namn
Brf Stora Frögården
Byggnadsår
1985
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769640-3323
Antal lägenheter
26 st
Parkering
Till varje bostad följer en parkeringsplats.

Ekonomi

Pris:
1 950 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
2 241 kr/mån. I avgiften ingår vatten, förråd samt parkeringsplats.
Andel i föreningen:
3.87%
Indirekt nettoskuldsättning
308 486 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr/mån
Vatten/avlopp
250 kr/mån
Summa
450 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]