Bergagårdsvägen 14
Scrolla ner

Bergagårdsvägen 14

995 000 kr

Antal rum:
1 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
38 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Djurängen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 7 av 7. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 264 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till högre höjder Söker du efter otroliga utsikter men vill bo med bekvämt avstånd till city och universitet? Då hälsar jag dig varmt välkommen upp till våning 7 på Bergagårdsvägen 14.

Med denna etta kommer du uppskatta den generösa golvytan med gott om svängrum. Du möts av stora fönsterpartier som bjuder på en fin utsikt över natur och grönområde. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv. Köket stoltserar med goda arbets- och förvaringsytor och en maskinpark som heter duga! Rummet ligger med en öppen, modern planlösning mot köket. Den franska balkongen är ett stort plus! I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.
Föreningen och området Gatans placering är noggrant utvald - med vackra omgivningar och ett lugnt läge. Du bor med endast en kort promenad in till Hansa City med shopping och restauranger. I grannkvarteret finns livsmedelsbutik, gym, apotek och vårdcentral. Föreningen är trygg och stabil. Din månadsavgift är oförskämt låg. Endast 2 264 kr i månaden!

Detta är ett perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bergagårdsvägen 14
Postadress
393 54 Kalmar
Område
Djurängen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1705
Boarea
38 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
1 rum och kök
Månadsavgift
2 264 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Pris
995 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Första intrycket är allt! Bilen parkerar du i det underjordiska garaget och tar hissen till våning 7, allra högst upp i huset. Men innan dess, möt mig vid huvudentrén. Jag vill visa dig området. Ser du skogspartiet? Det blir din närmsta granne. Här finns bland annat ovanliga trädsorter och kärleksmonumentet. Innergården är mysig och privat med parkliknande inslag. Den öppna ytan mellan husen gör att de privata och offentliga delarna knyts samman, då rörelsestråken till husen samspelar.

Stig in! Här doftar det fortfarande nytt och fräscht. Fötterna placerar du på parkettgolv i ek. Enhetligt löper samma golv vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är vitmålade. Kläder och skor placerar vi bakom snygga skjutdörrar. Ett påkostat hyllsystem väntar bakom dörren. I kombination med klädstång får du här maximal användning av ytan.

Badrummet ligger till vänster från entrén. Påkostat, stilrent och riktigt modernt. På golvet vilar mörkgrått klinkergolv. Vita breda kakelplattor omger badrumsinredningen. Badrummet är utrustat med kommod med handfat, spegelskåp med inbyggd belysning och eluttag, takdusch med platsbesparande vikväggar, toalett och handdukstork. Lyxigt med egen tvättmaskin och torktumlare.

Dags att utforska sällskapsytorna. Kök och vardagsrum binder på ett naturligt och yteffektivt sätt samman de blygsamma antal kvadrat. Kanske är det därför bostaden upplevs större? Tre ljuskällor i form av två stora fönsterparti och en fransk balkong ger bostaden fint ljus. Med en öppen golvyta möjliggörs flertalet olika möbleringar. Testa och se vad som känns rätt för dig! Sällskapsdelen rymmer din soffa med tillhörande elektronik, säng och ditt allra bästa sällskap.

Köket från Marbodal är riktigt snyggt! Vita släta skåpsluckor med rostfria beslag. Här finns spis med häll, inbyggd mikro, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Laga mat samtidigt som du umgås med dina gäster.

Byggnadsår
2016
Våningsplan
7 av 7. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Cykelförråd i källare/garage, cykelparkering på gården.
Balkong
Ja
Uteplats
Fransk balkong med otrolig utsikt.

Som boende i Bergagården njuter du av naturens direkta närhet. Sätt dig på bänken utanför köksfönstret och låt solens strålar värma.
Bilplats
Garageplats och parkeringsplats går att hyra. Till dem är det separat kö.
Parkeringsplatser finns i underjordiskt garage som tillhör gemensamhetsanläggningen. Det finns även ett antal parkeringsplatser utomhus, även de inom gemensamhetsanläggningen. Totalt ca 180 parkeringar för hela området. Uthyrning kommer hanteras av samfälligheten.

Energideklaration

Primärtenergital
76 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
Brf Bergagårdshöjden 1
Om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning 2017.
Byggnadsår
2016
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9486
Föreningens ekonomi
För vidare information kring föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
TV/bredband
Alla lägenheter är utrustade med datanät och uttag för TV (1 st per sovrum/vardagsrum) samt telefoni via datafibernät. Tillgång till öppen fiber, fiber-tv och det finns trådburet nätverk i väggarna med nätverksuttag i hall, sovrum och vardagsrum. I hallen finns nätverksutrustning för enkel inkoppling av internet till hela lägenheten. Abonnemang tecknas separat.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser utomhus för ca 400 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö.
Garageplats i källaren går att hyra för ca 650 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö.

I området finns även gratis gästparkering.
Gemensamma utrymmen
Det finns förråd & cykelförråd.

Ekonomi

Pris:
995 000 kr
Månadsavgift:
2 264 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
1.58%
Indirekt nettoskuldsättning
336 937 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr/mån
Summa
300 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]