Bossevägen 1B
Scrolla ner

Bossevägen 1B

1 400 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
70 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Lindsdal
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
5 654 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem I omtyckta Lindsdal ligger denna mycket trivsamma tvåa om hela 70 kvadratmeter. Bostaden är på pappret en trerummare men som öppnats upp och gjorts om till en tvårummare. Önskar du ytterligare ett sovrum går det enkelt att återskapa här.

Bekvämt belägen i markplan med altan i soligt västerläge! Bostaden stod färdig 2014 och är i genomgående fint skick. Här är det bara att flytta in! Förvänta dig ett sovrum i bra storlek, en praktisk klädkammare och ett fräscht badrum med tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet ligger med en modern, öppen planlösning till kök. Altanen är vänd till fördel för eftermiddagssolen och bjuder även på en mindre täppa.

Förrådet ligger i nära anslutning till ytterdörren och till bostaden följer en parkeringsplats!
Föreningen och området På Bossevägen 1B bor du på ett mycket bra läge med promenadavstånd till Lindsdals centrum med bland annat välsorterad mataffär, pizzeria och familjecentral. Malkars gym finns på bekvämt cykelavstånd och likaså Fjölebro IP. Mycket familjevänligt område med gott om skolor och service. Till Kalmar centrum kommer du enkelt med buss som går var tionde minut endast ca 100 m från hemmet.

Välkommen på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bossevägen 1B
Postadress
393 64 Kalmar
Område
Lindsdal
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
8
Boarea
70 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 1–2 sovrum
Månadsavgift
5 654 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende tv, bredband och telefoni tillkommer med 350 kr/mån. Obligatoriskt tillägg om 200/mån tillkommer för parkeringsplats.
Pris
1 400 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välkommen till Boklok Majavallens välskötta och trevliga kvarter. Vi passerar bostadens förråd och tar dörren in till Bossevägen 1B. Hallen är rymlig och ljus. Här finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Från hallen når vi en väl tilltagen klädkammare. På golvet vilar eklaminat som enhetligt löper vidare i hela bostaden.

Från hallen viker vi vänster och stiger in i första sovrummet. Rummet är i perfekt storlek med plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Förvaring i garderob. Fönster i skyddat läge utan insyn.

Hallen leder oss vidare in till bostadens sociala del, kök i öppen planlösning mot sällskapsrum. Ljusa väggar är genomgående för kök och vardagsrum. Vit skåpinredning och bra arbetsytor. Matbordet har sin naturliga plats intill det stora fönsterpartiet som vetter mot husets baksida. Här kombinerar du umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva; induktionshäll, inbyggnadsugn, tystgående fläkt, kyl/frys. Köket är verkligen modernt och stilrent!

Sällskapsrummet är väl tilltaget och här finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap. Härifrån når du bostadens altan. Din alldeles egen oas på närmare 7 kvadratmeter med tillhörande täppa! Solen njuter du av från tidig lunch till kväll.

Visst upplevs sällskapsrummet väldigt stort? Det är för att ytan från början skulle ge plats för både sällskapsrum och sovrum. Nuvarande ägare har klarat sig fint med ett sovrum men önskar du ytterligare ett finns det möjlighet här. Det blir då något mindre än första sovrummet men fortfarande med gott om plats för säng, nattduksbord och byrå. Rummet gör sig perfekt som kontor, barn- eller gästrum. Alternativt behåller du de stora sociala ytorna!

Badrummet ligger i anslutning till entrén. Helkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns dusch, toalett och kommod med handfat. Bekvämt med egen tvättmaskin med torkfunktion!

Byggnadsår
2014
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Våningsplan
1 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Uteplats
Altan under tak i soligt västerläge! Från altanen har du dessutom tillgång till din egna gräsyta!
Bilplats
Parkeringsplats ingår i obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån.

Gästparkeringar finns.

Energideklaration

Status
Utförd (2018-02-06)
Primärenergital
96 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
Brf BoKlok Majavallen
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2014.
Byggnadsår
2014
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-6704
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
18 st
TV/bredband
Tv och bredband via Telia (fiber), ingår i obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkeringsplats tillhör varje bostadsrätt, obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån.

Gästparkeringar finns.

Ekonomi

Pris:
1 400 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 654 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende tv, bredband och telefoni tillkommer med 350 kr/mån. Obligatoriskt tillägg om 200/mån tillkommer för parkeringsplats.
Andel i föreningen:
5.7189%
Indirekt nettoskuldsättning
708 829 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr/mån
Summa
250 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]