Spelarvägen 4D
Scrolla ner

Spelarvägen 4D

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea/biarea:
112.8 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fjölebro
Bostadstyp:
Bostadsrättsradhus
Månadsavgift:
4 725 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Hus eller lägenhet? Varför ska du välja? Här kan du få det bästa av två världar. En lättskött trädgård och samtidigt ett enkelt och underhållsfritt boende i bostadsrättsform.

Bostaden stod klar 2019 och nuvarande ägare har vårdat bostaden väl sedan dess. När du bosätter dig i Fjölebro bor du i ett familjärt, naturskönt och lugnt område. Hemmet är perfekt placerat, på hörnan med stor baksida - helt klart ett av områdets bästa lägen! Din bil parkerar du smidigt på framsidan intill bostaden där även det utvändiga förrådet finns.

På cirka 113 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. På entréplan finns hemmets sällskapsytor. Det välutrustade köket ligger med en öppen, modern planlösning mot sällskapsrummet. En trappa upp finns fyra sovrum. Helkaklat badrum, ett på varje plan. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde tack vare fönster i tre väderstreck! Den tilltagna uteplatsen med soldäck och täppa bjuder på sol från morgon till eftermiddag. Därefter svänger solen runt och värmer den stensatta uteplatsen på framsidan. Du bor praktiskt med en fin villakänsla fast utan den vanliga villans alla måsten och underhåll.
Området Här bor du med ett perfekt läge i Fjölebro. Förskola tvärs över gatan, promenadavstånd till Fjölebro IP och cykelavstånd till Lindsdals centrum med stort serviceutbud. Cykelavstånd till badstrand, upplyst motionsspår, fiske och eldplats samt golfbana. Allt detta på naturreservatet Värsnäs/Horsö. Bra kommunikationer in till Kalmar centrum.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Spelarvägen 4D
Postadress
393 63 Kalmar
Område
Fjölebro
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
12
Boarea
112.8 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Månadsavgift
4 725 kr/mån. I avgiften ingår parkering samt avfallshantering
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Vi svänger höger, bort från stora vägen och kör in i det lummiga kvarteret. Fjölebro växer så det knakar och familj efter familj flyttar in. Äntligen börjar området komma i ordning och snart är det helt klart. Vi passerar villakvarteret, svänger förbi den första av två gästparkeringar och parkerar bilen precis framför det sista huset på första delen av längan. 4D, perfekt placerat på hörnan. Ett gavelläge är alltid ett uppskattat läge!

Parkera bilen på den asfalterade uppfarten och välkomnas in. Tomten är fint inramad av staket. Framsidan är stensatt och ger plats för loungemöbler. Den stora skillnaden mellan denna bostad och övriga på längan är uteplatsen. Här får du betydligt mer uteplats. Som boende på hörnan belönas du med en framsida, en baksida och en stor gräsyta däremellan. Perfekt om du har barn med spring i benen!

Redo att ta klivet in? Välkommen! Det blir ett ljust mottagande med en hall. En ljus hall är en trevlig hall! Hallen bjuder på plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaringsmöjligheter i förrådet under trappen. Fötterna möter slitstarkt klinkergolv med golvvärme. Där klinkergolvet slutar tar ett parkettgolv vid. Parkettgolv och golvvärme är återkommande i samtliga rum på entréplan.

Första svängen till vänster leder oss in i en förlängd hall. Här har nuvarande ägare rustat upp med goda förvaringsmöjligheter.

Nästa rum på tur är det hemtrevliga och välutrustade köket från HTH. Vita, släta skåpluckor med svarta beslag, mörka bänkskivor och vitt kakel som stänkskydd. Köket bjuder på generösa ytor och fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av hel- kyl och frys, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro samt en integrerad diskmaskin.

Vi fortsätter vidare på entréplan. Med öppning från både hall och kök ligger sällskapsrummet. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar du att bjuda in stora sällskap? Inga problem. Här finns plats för alla! Mingla och socialisera gör ni runt köksön. Från sällskapsrummet når vi den fantastiska uteplatsen. Låt oss ta en titt. Ett av hemmets många dragplåster om du frågar mig. Uteplatsen bjuder på en stor täppa och ett väl tilltaget trädäck. Det går fint att installera markis, om så önskas.

På entréplan finns ett helkaklat badrum med underliggande golvvärme och öppningsbart fönster. Här finns handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, toalett och dusch med platsbesparande vikväggar.

Vägg i vägg med badrummet ligger tvättrummet. Bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i underskåp. Här finns dessutom fina arbetsytor och tvättho.

Vi tar trätrappan upp till övervåningen.

Allrummet på övre plan är högt uppskattat av alla i familjen. Blir det familjens tv-hörna, lekrum eller kontor? Låt familjens behov avgöra. Nuvarande familj använder det som ett sovrum.

De två rummen som vetter mot husets baksida, är helt fria från insyn med utsikt över kringliggande område.

Det stora sovrummet vetter mot husets framsida. Generös golvyta med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring bakom skjutgarderober.

Ovanvåningens badrum är också helkaklat. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod och spegelskåp. Trivsamt och behagligt med ett öppningsbart fönster.

Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader/utrymmen
I anslutning till husets framsida finns ett inrett förråd.
Uteplats
På framsidan har man en plattsatt uteplats i sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol. Insynsskydd mot grannen i form av spaljé.

På baksidan finns altan i österläge med belysning och spaljé mot grannen. Tillhörande gräsmatta omgärdad av buskar och staket mot granne och tomtgräns.

Marken ägs av föreningen, men sköts av bostadsrättsinnehavaren.
Bilplats
Asfalterad uppfart på husets framsida med plats för en bil.

Gästparkeringar finns i området.

Energideklaration

Namn
Brf Fjölebro Ett
Om föreningen
Föreningens hus består av fyra radhuslängor med totalt 22 bostadsrättsradhus.
Byggnadsår
2019
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-3602
Hemsida
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
22 st
TV/bredband
Tv och bredband via fiber, ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Varje radhus har egen asfalterad uppfart på framsidan med plats för en bil.

Gästparkeringar finns i området.

Ekonomi

Månadsavgift:
4 725 kr/mån. I avgiften ingår parkering samt avfallshantering
Andel i föreningen:
4.39%
Indirekt nettoskuldsättning
1 163 455 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
900 kr/mån
Hushållsel
1 000 kr/mån
Vatten/avlopp
300 kr/mån
Summa
2 200 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]