Stensbergsvägen 54B Det perfekta boendet för den som längtar efter fridfullt grannskap samtidigt som närheten till stadsliv, grönområden och badstränder.
Scrolla ner

Stensbergsvägen 54B

1 890 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
72.2 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Sandås
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
5 773 kr/mån

3 dagar kvar till visning.

27 April
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Modern känsla och omtyckt läge! Välkommen till Stensbergsvägen 54B! Det perfekta boendet för den som längtar efter fridfullt grannskap samtidigt som närheten till stadsliv, grönområden och badstränder är självklart för detta område. Denna bostad har ett byggår från 2015 och befinner sig i ett fantastiskt välvårdat tillstånd.

Här finns alla förutsättningar för att trivas riktigt bra. Kom och upplev det själv på visningen!
Generös balkong i söderläge. Köket, matsalen och vardagsrummet smälter samman i en öppen planlösning och skapar en omedelbar känsla av trivsel. Köksön blir en naturlig samlingsplats för sociala stunder och umgänge. Den öppna ytan ger möjlighet att rymma stora sällskap för underbara middagar och tillställningar. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, praktiskt och bekvämt. Balkongen ligger åt söder och bjuder in till sol under stora delar av dagen.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Stensbergsvägen 54B
Postadress
392 55 KALMAR
Område
Sandås
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
22
Boarea
72.2 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
5 773 kr/mån. I avgiften ingår bredband, tv och bostadsrättstillägg.
Pris
1 890 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Du kan nå trapphuset från både framsidan och baksidan av byggnaden. Denna bostad, belägen på bottenvåningen erbjuder en bekväm tillgång utan att behöva kliva över en tröskel. Redan i trapphuset är det uppenbart att detta hem är modernt och stilfullt.

Hallen har ett mörkt klinkergolv vilket gör det lätt att hålla rent. Här finns utrymme för att hänga av sig ytterkläder och ta av sig skorna. Där klinkergolvet slutar tar ett smakfullt ekparkettgolv vid. Samma parkett sträcker sig enhetligt genom hela bostaden.

Efter hallen har du tillgång till det mysiga sovrummet. Rummet är rymligt och har plats för dubbelsäng och nattduksbord. Längs med väggen finns garderober för klädförvaring. Mittemot sovrummet har du ett rymligt och helkaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv som är försett med golvvärme. Här finns en kommod med handfat, ett spegelskåp med belysning. Här ryms även en dusch med en känlsa av lyx genom en takdusch samt skjutdörrar och en haddukstork. Det finns också tvättmaskin och torktumlare.

Förbi hallen öppnar sig vardagsrummet direkt med tillgång till köket och den rymliga balkongen. Den öppna planlösningen gör att vardagsrummet smälter samman vackert med köket och här finns bra med utrymme för att alla ska trivas. I vardagsrummet finns gott om plats för en skön soffa.

I det inbjudande köket finner du vita släta köksluckor, vitt kakel och en mörkare bänkskiva. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Gästerna kan samlas runt köksön eller vid det stora matsalsbordet som rymmer många personer. Köket är välutrustat med spishäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Detta köket är modernt, stilrent och tidlöst. Från köket och vardagsrummet kommer du till den rymliga balkongen som ligger i söderläge.

Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Det finns garage, cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.
Balkong
Ja
Uteplats
En rymlig balkong med optimalt solläge och generöst med soltimmar. Den erbjuder utrymme för utemöbler och planteringar.
Bilplats
Garageplats går att hyra för 750kr/mån, separat kö. Laddstation för elbil finns. MC/moped parkering går att hyra för 375kr/mån.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-04-10)
Primärtenergital
127 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
HSB Brf Linblomman i Kalmar
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2015.
Byggnadsår
2015
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-0268
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
44 st
Antal lokaler
1 st
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Föreningen har installerat solceller under 2022.
Gemensamma utrymmen
Det finns garage, cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.

Ekonomi

Pris:
1 890 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 773 kr/mån. I avgiften ingår bredband, tv och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen:
2.168%
Andel av årsavgift:
2.168%
Indirekt nettoskuldsättning
804 035 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Varje lägenhet har separat mätning av värme, varmvatten, hushållsel och debiteras efter förbrukning. Nuvarande ägare har en beräknad kostnad på ungefär 500 kr i månaden. Utöver detta tillkommer ca 100 kr i månaden för hemförsäkring.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]