Vänskapens väg 7A Perfekt läge i markplan med två mysiga uteplatser.
Scrolla ner

Vänskapens väg 7A

895 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
44 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Ljusstaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift:
3 497 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Två mysiga uteplatser Varmt välkommen till Vänskapens väg 7A. Framför dig har du en bra planerad tvårummare med en öppen och social planlösning. Den här bostaden gör det enkelt att umgås tillsammans med vänner och familj som kommer på besök.

Med sitt perfekta läge i markplan får du två mysiga uteplatser, det ger dig lite av en huskänsla. Morgonkaffet kan du ta på framsidan och när det senare är dags att sola eller plocka fram grillen flyttar du till den trevliga baksida. På baksidan kommer det inom kort upp en häck, bra för både insyn och för att få en mer ombonad känsla.
Öppen och ljus planlösning Med sin ypperliga och öppna planlösning känns hemmet rymligt. I anslutning till det köket får ett matbord för 4-6 personer plats. I köket består utrusningen av häll, ugn, fläkt, kyl/frys, micro och diskmaskin. I sällskapsdelen får du plats med en stor soffa, TV och tillhörande möbel. I sovrummet får du rum med en stor säng och mot ena väggen finns flera garderober. Badrummet har kakel på väggarna, mörk matta på golvet och är utrustat med toalett, dusch, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin, torktumlare och ett öppningsbart fönster.

Bosätter du dig i Ljusstaden har du lekplatser, grönområde och naturen precis runt knuten. I området finns affärer, förskola/skola och pizzeria. En kortare biltur tar dig till det mesta Kalmar har att erbjuda. Vill du cykla till vår centrumkärna tar det ca 15 minuter. Busshållplats finns på en minuts promenad från dig. Varmt välkommen på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vänskapens väg 7A
Postadress
393 60 KALMAR
Område
Ljusstaden
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
21
Boarea
44 m²
Antal rum
2 rum och kök
Månadsavgift
3 497 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, carport och förråd. Obligatoriskt tillägg på 299 kr/mån för tv och bredband.
Pris
895 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Varmt välkommen

Denna tvårumslägenhet är väldisponerad och det gör att all yta kan användas och nyttjas på bästa sätt. När du passerat din första uteplats som bjuder på morgonsol välkomnas du in i en hall där dina fötter landar på ett praktiskt klinkergolv. Där klinkers tar slut tar ett fint trägolv vid och golvet följer dig sedan genom hela hemmet.

Öppen planlösning och uteplats

Efter hallen öppnar ett ljust sällskapsrum upp sig. Du ser altandörren med detsamma och den leder dig ut på baksidans trivsamma uteplats. Uteplatsen ligger i ett fritt läge som nås av solen så gott som hela dagen. Här ute lär många timmar spenderas. I och med markläget och uteplatsen kommer hemmet upplevas som ett mindre hus där frihetskänslan är ovärderlig. Ett ljust och kök som är öppet till matplats och sällskapsrum. I köket bjuds det på bekvämligheter så som spishäll, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, ugn samt micro. Ett matbord för 4 personer får enkelt plats framför ett fönster. För dig som gillar att umgås med vänner är detta hem perfekt. I den andra delen av rummet ges det plats för den större soffan, TV och bänk.

Sovrum

Du får ett väl tilltaget sovrum där en dubbelsäng enkelt får plats. Flertalet garderober som gör att du kan hålla ordning och reda på dina kläder.

Badrum

Badrummet har utrustats med egen tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är kaklade och på golvet ligger en fin mörk våtrumsmatta. Här finns ett öppningsbart fönster, toalett, handfat med kommod och dusch med vikväggar.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Bilplats
I avgiften ingår parkeringsplats i carport.
Namn
Brf Husbilen 8
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769630-4224
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
24 st
TV/bredband
Föreningen har tecknat ett förmånligt abonnemang för bredband och kabel-tv med Telia (fiber). Ett tillägg på 299 kr/mån för detta tillkommer på månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
I avgiften ingår parkeringsplats i carport.

Ekonomi

Pris:
895 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 497 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, carport och förråd. Obligatoriskt tillägg på 299 kr/mån för tv och bredband.
Andel i föreningen:
2.7778%
Andel av årsavgift:
2.77782%
Indirekt nettoskuldsättning
340 461 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
330 kr/mån
Försäkring
110 kr/mån
Summa
440 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]