Strömgatan 10B Centralt läge med utsikt över takåsar och vattentornet.
Scrolla ner

Strömgatan 10B

1 890 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
35 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Kvarnholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 289 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Öppen planlösning och härligt ljusinsläpp Hela boendet är väldigt välplanerat där de stora fönsterna gör att dagsljuset verkligen får perfekta förutsättningar att nå in. Samtliga väggar är ljusa och dina fötter placeras på en enstavsparkett från Kährs. Hela bostaden bjuder på en behaglig golvvärme.

Det moderna köket är från Sentense och går i en ljus ton och köksbänken är i marmor. Med en öppen planlösning till köksdelen finns ett sällskapsrum där du får plats med soffa, TV, mindre matbord och fler möbler om du önskar det. Samtliga vitvaror är från Electrolux och den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl/frys, fläkt och ugn. Från sällskapsrum och kök har du som tidigare nämnts en unik utsikt över takåsar, vacker bebyggelse och det karaktäristika vattentornet.

Sovrummet är rymligt vilket gör att en dubbelsäng och sängbord enkelt får plats. Mot ena väggen finns bra med garderober och rummets fönster vetter ut mot husets framsida.
Helkaklat badrum med tvättmaskin Badrummet är helkaklat i grått och vitt, tidlöst och snyggt. Utrustningen i badrummet består av tvättmaskin, tvättställ, kommod, badrumsskåp, dusch och skön golvvärme. Badrummet har ett fönster som släpper in dagsljus och frisk luft.

Brf Gesällen ligger mitt i stan med hela centrumutbudet omkring dig men du bor ändå på en lugn gata. Runt knuten ligger en välsorterad Hemköpbutik och Malkars gym. Några gator bort ligger restauranger, pub, caféer och shopping. Till föreningen hör en trivsam innergård. På innegården finns ett förråd som hör till lägenheten.

Väl mött!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Strömgatan 10B
Postadress
392 48 KALMAR
Område
Kvarnholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
10B-1301
Boarea
35 m²
Antal rum
2 rum och kök
Månadsavgift
2 289 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på 134 kr/mån för fiber. 250 Mbt.
Pris
1 890 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Öppet och ljust

Hiss tar dig upp till våning tre och de sista få trappstegen får du klara av för egen maskin.

Vi öppnar dörren och möts av ett riktigt läckert rum. De stora fönsterna som gör att ljuset flödar in i rummet, bjuder på en läcker utsikt. Det moderna och ljusa köket med sin marmorskiva passar perfekt in i rummet. Köket har gott om bänkyta att jobba på och den maskinella utrusningen består av allt det du kan önska. I anslutning till köket får du plats med soffa, tv och ett mindre matbord.

Bra planerat sovrum

Sovrummet har en bra storlek och rymmer både dubbelsäng och sängbord. Mot ena väggen finns flera garderober. Fönster vetter ut mot husets framsida.

Helkaklat badrum

Det helkaklade badrummet är lika stilrent som resten av hemmet. Den sköna golvvärmen får du även här inne. I övrigt är det utrustat med dusch, handfat med kommod, handdukstork, spegel, spotlights i taket och öppningsbart fönster. För att underlätta vardagen så finns en kombinerad tvätt och torktumlare.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1880-1898. Ombyggnadsår 2021
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.
Renovering
Ombyggnadsår 2021
Namn
Brf Gesällen
Byggnadsår
1880-1898. Ombyggnadsår 2021
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-2864
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
22 st
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja

Ekonomi

Pris:
1 890 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
2 289 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på 134 kr/mån för fiber. 250 Mbt.
Andel i föreningen:
3.24%
Andel av årsavgift:
3.24%
Indirekt nettoskuldsättning
387 270 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr/mån
Försäkring
110 kr/mån
Summa
460 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]