Spelarvägen 6D Villakänsla i populära Fjölebro!
Scrolla ner

Spelarvägen 6D

2 390 000 kr

Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
112.8 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fjölebro
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift:
4 725 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Välkommen till Fjölebro, ett av Kalmars mest växande bostadsområde, i norra Kalmar, mitt bland skog och gröna strövområden.

Framför dig har du ett bostadsrättsradhus i två plan fördelat på ca 113 kvm. 5 rum och kök har noggrant planerats och utformats. Allt för att passa den moderna familjen. Uteplatser finns det gott om. En tilltagen uteplats med trädäck och gräsmatta på husets baksida. På husets framsida finns plats för mindre möblemang samt förråd och plats för bilen. Tänk dig glädjen (och bekvämligheten) att parkera bilen precis utanför och från markplan låsa upp ytterdörren. Villakänslan gör sig påmind!

Interiört möts du av ett kök från HTH. Rena linjer, modernt och tidlöst! Upplev känslan av milslånga arbetsytor. Sällskapsrummet på entréplan ligger med en modern, öppen planlösning till kök. Två helkaklade badrum – ett på varje plan. På våning två finns tre välplanerade sovrum och ytterligare ett sällskapsrum. Genomgående för bostaden är trägolv och vitmålade väggar. Bekvämligheter såsom goda förvaringsmöjligheter (bl.a. stor inredd vind), gott om svängrum och separat tvättrum.
Området Här bor du med ett perfekt läge i Fjölebro. Förskola tvärs över gatan, promenadavstånd till Fjölebro IP och cykelavstånd till Lindsdals centrum med stort serviceutbud. Bra kommunikationer in till Kalmar centrum.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Spelarvägen 6D
Postadress
393 63 Kalmar
Område
Fjölebro
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
8
Boarea
112.8 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
5 rum och kök, varav 3–4 sovrum
Månadsavgift
4 725 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, förråd och parkering med laddstolpe.
Pris
2 390 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Vi svänger höger, bort från stora vägen och kör in i det lummiga kvarteret. Fjölebro växer så det knakar och familj efter familj flyttar in. Äntligen börjar området komma i ordning och snart är det helt klart. Vi passerar villakvarteret, svänger förbi gästparkeringen och parkerar bilen precis framför huset. Bakom oss, en bit bort, på den obebyggda plätten finns planer på att göra en parkliknande mötesplats.

Framsidan är stensatt och rymmer mindre utemöblemang. Parkera bilen utanför och välkomnas in.

Redan när du tagit klivet in i hallen får du en härlig känsla. Nytt, fräscht och tilltalande. En annan känsla är hemtrevligt. En känsla som inte är helt självklar i ett nybyggt hem. En stor eloge till nuvarande ägare som lyckats. Tid, kärlek och eftertanke har varit receptet för detta hem.

I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Fötterna har du placerat på slitstarkt klinkergolv och vidare in i hallen ligger ett parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. På hela nedre plan njuter familjen av behaglig golvvärme. Goda förvaringsmöjligheter i förrådsutrymme under trappen.

Till vänster om hallen ligger det påkostade och välutrustade köket. Köksluckor i vitt och marmormönstrade bänkskivor. Modernt men samtidigt tidlöst. Köket bjuder på generösa ytor och fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av hel- kyl och frys, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro samt en integrerad diskmaskin. Spotlights i tak. En naturlig plats för frukostbordet i anslutning till fönstret som vetter mot husets framsida.

Vi fortsätter vidare på entréplan. Med öppning från både hall och kök ligger sällskapsrummet. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar du att bjuda in stora sällskap? Inga problem. Här får alla plats. Extra tacksamt för köksön som på ett fint sätt binder samman kök och sällskapsrum. Köksön blir den perfekta platsen för mingel och tapasservering! Från sällskapsrummet når vi den fantastiska uteplatsen. Låt oss ta en titt. Ett av hemmets många dragplåster om du frågar mig. Uteplatsen bjuder på en lagom stor täppa och ett tilltaget trädäck. Det går fint att installera markis, om så önskas. Häckarna som angränsar till grannarna kommer med tiden att växa sig större.

På entréplan finns det första av två badrum. Helkaklade väggar och grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns handfat med kommod, spegelskåp med spotlights, toalett och dusch med platsbesparande vikväggar. Öppningsbart fönster gör det lätt att vädra.

Vägg i vägg med badrummet ligger tvättrummet. Bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Här finns dessutom fina arbetsytor och tvättho.

Vi tar trätrappan upp till våning två.

Allrummet på övre plan är högt uppskattat av alla i familjen. Medan sambon tittar på fotboll på nedre plan njuter du av en bra bok våningen över. Kanske vill familjens tonåring ha lite lugn och ro med kompisarna som är på besök? Eller blir det hemmets nya sovrum? Som sagt, ett uppskattat och användbart rum.

De två rummen som vetter mot husets baksida, helt fria från insyn med en ljuvlig utsikt över området, är båda i bra storlek. Bra förvaring och parkettgolv.

Det stora sovrummet vetter mot husets framsida. Generös golvyta med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i skjutgarderober.

Ovanvåningens badrum är också helkaklat med klinkergolv och underliggande golvvärme. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod och spegelskåp.

Från övervåningen har vi tillgång till den delvis inredda vinden. 17 kvadratmeter förvaringsyta - jackpot!

Byggnadsår
2019
Övriga byggnader/utrymmen
I anslutning till husets framsida finns ett stort förråd.
På vinden finns ytterligare 17 kvm förvaringsyta.
Uteplats
På framsidan har man en stensatt uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Insynsskydd mot grannen i form av spaljé.

På baksidan finns altan i österläge med belysning och spaljé mot grannen. Tillhörande gräsmatta omgärdad av buskar mot granne och tomtgräns.

Marken ägs av föreningen, men sköts av bostadsrättsinnehavaren.
Bilplats
Varje radhus har egen asfalterad uppfart på framsidan med plats för en bil.
Här finns laddstolpe.

Gästparkeringar finns i området.

Energideklaration

Status
Utförd (2023-11-02)
Primärtenergital
62 kWh/m2/år
Energiklass
B
Namn
Brf Fjölebro Ett
Om föreningen
Föreningens hus består av fyra radhuslängor med totalt 22 bostadsrättsradhus.
Byggnadsår
2019
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-3602
Hemsida
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
22 st
TV/bredband
Tv och bredband via fiber, ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Varje radhus har egen asfalterad uppfart på framsidan med plats för en bil.

Gästparkeringar finns i området.

Ekonomi

Pris:
2 390 000 kr
Månadsavgift:
4 725 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, förråd och parkering med laddstolpe.
Andel i föreningen:
4.40074%
Andel av årsavgift:
4.39%
Indirekt nettoskuldsättning
1 166 301 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
100 kr/mån
Hushållsel
800 kr/mån
Summa
900 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]