Oxhagsvägen 4A Mysig och ombonad tvårummare med balkong.
Scrolla ner

Oxhagsvägen 4A

1 195 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
63.5 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Oxhagen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
4 083 kr/mån

3 dagar kvar till visning.

25 April
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Väldisponerad tvårummare med en fin känsla Vissa hem bara har det. Med varm hand hälsar jag dig välkommen till ett ombonat hem där du lätt finner lugnet. I denna väldisponerade och fina tvårummaren får du ett ljust och ofta efterfrågat läge på Oxhagsvägen 4A. Framför dig har du en riktigt bra bostad där du nu har möjlighet att skapa ditt nästa hem.

Det fina köket kommer du trivas fint i. Ljusa köksluckor, mörka bänkskivor och klassiskt svart kakel blir till en perfekt kombination. Gillar du att hålla ordning och reda bland dina köksattiraljer? Perfekt, här finns det goda möjligheter till det då köket bjuder på gott om både förvaring- och arbetsytor. I köket har du ett fint ljusinsläpp från två fönster och ett matbord för 4 personer får enkelt plats.

Önskar du matbord även i det rymliga sällskapsrummet finns en naturlig plats för ett matmöblemang där såväl familj, släkt och vänner kan slå sig ner, äta gott och ha det trevligt tillsammans. Vid det stora fönsterpartiets ena del finns plats för kontorshörna. I övrigt gör rummet plats för en stor soffa, fåtöljer, soffbord, tv och hyllor. Från rummet tar du dig vidare ut till lägenhetens balkong som ligger i ett fritt läge med sol från lunch till dess att den går ner.
Mysigt sovrum i bra storlek Lägenheten har ett mysigt sovrum i bra storlek. Nyligen sattes en ribbvägg upp i rummet och på så vis höjdes mysfaktorn rejält. Här kommer du sova gott. På var sida om sängen finns garderober och skulle du önska ytterligare en byrå eller mer förvaring får även det plats.

Hallen leder dig vidare till bostadens andra rum så möblera den mysig och du får ytterligare ett utrymme att visats i. Dina ytterkläder kan du förvara bakom praktiska skjutdörrsgarderober och lite längre in i hallen finns ytterligare två garderober.
Det helkaklade badrummet är utrustat med spegel, handfat med kommod, dusch, toalett och den alltid så värdefulla tvättmaskinen som gör att du slipper passa tvättider.

Kvarteret Oxhagen är beläget i närheten av grönområden, köpcentrum, förskola, skola, simhall, gym m.m. Du har endast en kort cykeltur in till Kvarnholmens fulla utbud av restauranger, shopping och nöjesliv och samma korta väg till Kalmarsund och badplatser. Läget gör sig ypperligt oavsett ålder och intressen.

Väl mött på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Oxhagsvägen 4A
Postadress
392 38 KALMAR
Område
Oxhagen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
117
Boarea
63.5 m²
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
4 083 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Pris
1 195 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Välkomnande hall

Det första du möter är en välkomnade hall som direkt ger dig en fin känsla. Här får ytterkläderna en perfekt plats i form av en klädhängare samt skjutdörrsgarderober och ytterligare två garderober.

Smakfullt renoverat kök

Viker du höger från hallen når du hemmets fina och funktionella kök. Här finns det gott om fina förvaring- och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, fläkt samt inbyggd micro.

Skåpsluckorna är ljusa medans bänkskivorna och kaklet är svart. I direkt anslutning till köket får ett matplats för 4 personer plats.

Rymligt sällskapsrum

Med ingång från den trivsamma hallen som når du det rymliga och ljusa sällskapsrummet. Rummet gör plats för din soffa, fåtöljer, soffbord, tv och ett större matmöblemang. Från rummet når du bostadens balkong som ligger i ett eftertraktat solläge.

Bra sovrum

I sovrummet får du plats med dubbelsäng och byrå om du önskar det. Nyligen sattes en ribbvägg upp som gjort rummet än mer mysigt. På var sida om sängen finns garderober.

Helkaklat badrum

Det kaklade badrummet är utrustat med dusch, toalett , tvättställ, spegel och tvättmaskin som gör att du slipper passa tvättider.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1964
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
3 av 3. Hiss finns ej.
Balkong
Ja
Bilplats
Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån respektive 150 kr/mån (med elstolpe). Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-01-09)
Primärtenergital
167 kWh/m2/år
Namn
Riksbyggen Kalmarhus 15
Om föreningen
Byggår 1963 - 1964

2004 Totalrenovering av badrum och byte av stammar.
2008/2009 Nya fönster, persienner och renovering av balkongerna
2009/2010 Modernisering av hissar
2012/2013 Yttre miljö
2014/2015 Värmesystem (termostatventiler, nya pumpar)
2017/2018 Installation av säkerhetsdörrar, postboxar och passersystem
2019/2020 Installation av nya armaturer i trapphus och källare
2021/2022 Relining Axel Oxenstiernas väg 1, 3, 4 och 5 samt Oxhagsvägen 8

Hobbylokal i föreningen där boende har tillgång till diverse verktyg och maskiner för träbearbetning, m.m. Det finns även ett gästrum som medlemmarna kan nyttja för ca 100 kr/natt samt föreningslokal och ett pentry.
Byggnadsår
1964
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-1887
Föreningens ekonomi
God ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
163 st
Antal lokaler
19 st
TV/bredband
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2, grundutbud ingår månadsavgiften. Bredband, antingen via Net at Once eller Tele2 tre hål i väggen. Ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån respektive 150 kr/mån (med elstolpe). Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Pris:
1 195 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 083 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
0.58839%
Andel av årsavgift:
0.58839%
Indirekt nettoskuldsättning
113 334 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
430 kr/mån
Försäkring
110 kr/mån
Summa
540 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]