Ronny Nilssons gata 4 Femrummare i markplan med två uteplatser och utsikt över Malmfjärden.
Scrolla ner

Ronny Nilssons gata 4

4 995 000 kr

Antal rum:
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea/biarea:
120 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fredriksskans
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
9 515 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Femrummare med två uteplatser Varmt välkommen till en ytterst välplanerad femrummare som ligger väl placerad med ett ostört läge precis intill Malmfjärden. Ett vackert promenadstråk utmed Systraströmmen tar dig förbi ståtliga Stagneliusskolan, fängelset och bort mot Stadsparken och Kalmar Slott. Styr du färden åt andra hållet kan du i stället promenera förbi Ängös fina bebyggelse och fiskebodar samt natursköna Lindö

Här, längst ut på Fredriksskans kan du och din familj bo med ett lugnt läge och samtidigt ha promenadavstånd in till Kvarnholmens puls och gedigna utbud av restauranger, shopping och nöjen. Det bjuds helt enkelt på det bästa av två världar och goda förutsättningar för en hög boendekvalitet för alla åldrar.

Den påkostade och väldisponerade bostaden stod inflyttningsklar under 2023. Här har samtliga materialval gjorts med ett fint sinne för färg och form. Takhöjden imponerar med sina 2,9 meter. Hela bostaden andas värme och harmoni. Detta lär bli ett hem där du och övriga familjemedlemmar får njuta av lugn och ro.

Hemmets absoluta nav är sällskapsrum och kök som ligger med en perfekt halvöppen planlösning till varandra. Rummen har en fin kontakt men är samtidigt så pass avskilda så att du slipper se köksstöket från tv-soffan. Sällskapspelen gör plats för din favoritsoffa, soffbord, tv och hyllor om du önskar det. Härifrån tar du dig vidare ut till en av de mysiga uteplatserna.
Det funktionella och påkostade köket har inredning från Marbodal, bänkskiva i kompositsten och den maskinella utrustningen är signerad Electrolux. Tycker du om att bjuda in till middagar och kalas? Perfekt! Det finns gott om plats för ett större matmöblemang där du och dina inbjudna vänner kan slå er ner och njuta av goda middagar och trevligt sällskap.

Sovrummen är något så ovanligt som fyra till antalet. Det större av rummen kan bli till ett perfekt föräldrasovrum. Från detta rum når du hemmets andra uteplats som har utsikt över Malmfjärden.

Det stora helkaklade badrummet har vitt kakel på väggarna och snyggt grått klinkers på golvet. Det är utrustat med dusch, toalett, tvättställ, kommod, spegel, handdukstork och det bästa av allt, både tvättmaskin och torktumlare.
Gästtoaletten kommer bli extra uppskattad om ni är flera i familjen eller får övernattande gäster.
Med närhet till centrum och fin natur På Ronny Nilssons gatan 4 ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor du i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. I föreningen skapas fina mervärden så som bilpool (två Nissa Leaf) och ellådscyklar som du får låna gratis. Alla boende i föreningen får dessutom ta del av trevliga gemensamma utrymmen så som en gemensamhetslokal som kan användas när det vankas fest eller när du får gäster som vill sova över samt en grönskande gård med pergola och en mindre lekplats för de små.

Som köpare omfattas du av Riksbyggens Trygghetslöfte.
Läs gärna mer här: https://www.riksbyggen.se/bostad/trygghetsloftet/
För mer information om föreningen gå in på För mer information om föreningen gå in på https://www.riksbyggen.se/fredriksudde/

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ronny Nilssons gata 4
Postadress
392 50 KALMAR
Område
Fredriksskans
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
2113
Boarea
120 m² (föreningens info)
Antal rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Månadsavgift
9 515 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, fasta avgifter för vatten, fasta avgifter för hushållsel samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.
Pris
4 995 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rymlig hall

Du välkomnas av en rymlig hall där fötterna landar på en 3-stavs mattlackad ekparkett från Kärhs, likadant golv som enhetligt följer dig genom bostadens samtliga rum. I hallen finns en inredd garderob med skjutdörrar.

Påkostat och funktionellt kök

Det påkostade köket har en en ljust grå inredning från Marbodal. Bänkskivan samt stänkskydd är i kompositsten. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin (samtliga vitvaror är från Electrolux ). Fullutdragslådor med dämpning. Belysning och eluttag under väggskåp. Fönsterbänkar i natursten.

I anslutning till köket får du plats med ett större matmöblemang där familj och vänner kan sitta ner, äta gott och umgås.

Ombonat sällskapsrum

Det trivsamma sällskapsrummet har stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljus men också en fin utsikt över Malmfjärden och Ängö. Sällskapsdelen gör plats för din favoritsoffa, soffbord, tv och hyllor om du önskar det. Härifrån tar du dig vidare ut till en av de mysiga uteplatserna.

Fyra bra sovrum

Sovrummen är något så ovanligt som fyra till antalet. Det större av rummen kan bli till ett perfekt föräldrasovrum. Via detta rum når du bostadens andra uteplats.

Badrum med tvättmaskin och tum

Kaklade väggar i ljus nyans och klinkegolv i grått. Tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna. Kommod med utdragbara lådor, rund spegel med dimbar belysning, takdusch med raka duschdörrar i klarglas, vägghängd WC i vitt porslin samt handdukstork. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns bänkskiva samt väggskåp med bänkbelysning och eluttag. Skön golvvärme värmer fötterna.

Praktisk gästtoalett

Grått klinkergolv och målade väggar. Kakel över tvättställ. Handfat samt spegel med belysning.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2023
Fönster
Isolerfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 4. Hiss finns.
Uteplats
Två uteplatser varav en med vy över Malmfjärden.
Plattor av betong. Det kommer planteras en häck som avgränsar uteplats mot gård.
Gemensam gård med uteplats, pergola och en mindre lekplats.
Bilplats
Föreningen har tillgång till garageplatser som hyrs ut via separat kösystem, kostnad 1 500 kr/mån. Elbilsplats kostar 1 800 kr/mån.

Energideklaration

Status
Utförd (2023-10-31)
Primärenergital
67 kWh/m2/år
Energiklass
C
Namn
Riksbyggen Brf Fredriks Udde i Kalmar
Om föreningen
Föreningen består av fyra huskroppar som står färdiga hösten 2023.
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6893
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
76 st
Antal lokaler
2 st
TV/bredband
Föreningen har ett kollektivt tecknat avtal med Tele2 (fiber) avseende tv, bredband och telefoni. Kostnaden kommer att faktureras av föreningen som ett tillägg på månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Gårdsplats
Fin gemensam utemiljö med grönytor, lekplats och pergola.
Parkering
Föreningen har tillgång till garageplatser som hyrs ut via separat kösystem, kostnad 1 500 kr/mån. Elbilplats kostar 1 800 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Två stycken miljörum. Förvaringsrum för rollatorer, barnvagnar och rullstolar i entréplan. Förvaring av cyklar erbjuds såväl i garaget som runt om byggnaderna. Gemensamhetslokal med plats för 30 personer. Fullt utrustad övernattingslägenhet med fyra bäddar.

Ekonomi

Pris:
4 995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
9 515 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, fasta avgifter för vatten, fasta avgifter för hushållsel samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.
Andel i föreningen:
1.8282%
Andel av årsavgift:
2.4751%
Indirekt nettoskuldsättning
1 901 842 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Övrigt
2 100 kr/mån
Summa
2 100 kr/mån
Driftkostnaderna är schabloniserade.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]