Gullvivegatan 6G Björnhovda Gård, där glädjen bor
Scrolla ner

Gullvivegatan 6G

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
72 kvm
Kommun/Område:
Mörbylånga / Färjestaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
5 655 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Med stor glädje presenterar jag Gullvivegatan 6G. Här är allt i nyskick och håller mycket hög kvalité. Hemmet som är 72 kvadratmeter stort har mycket att erbjuda, bland annat en magisk terrass med utsikt över nyskapade kvarteret Björnhovda Gård som ståtligt växer fram. Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i svenska handelsstäder, byggda i två våningar med träpanel och trygg gemensam innergård. Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats.

Lägenheten är fördelad över tre rum och kök som uppfyller både sociala och kvalitativt högt ställda krav. Hemmet har en öppen planlösning med kök i fil med det soliga vardagsrummet som erbjuder flera inredningsalternativ. Ett rum som är enkelt att trivas i, mycket tack vare rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Badrummet är givetvis helkaklat och de två sovrummen är välplacerade. Den redan nämnda terrassen har utrymme för generöst utemöblemang och är den härlig plats att umgås med vänner på under soliga dagar.
Området Välkommen att bosätta dig med närhet till allt som krävs för en bekymmersfri vardag. Det vill säga gång och cykelavstånd till skola, sköna löprundor, gym, Ölands köpstad och självklart vackra Kalmarsund. Detta kommer bli ett bekymmerslöst boende där du får tid över för annat. Skogen och naturen ett stenkast bort samt havet med fantastiska badmöjligheter når du på cykel inom ett par minuter. Färjestaden erbjuder bra skolor, förskolor, ett gediget serviceutbud med Ölands Köpstad i centrum samt det omåttligt populära hamnområdet med restauranger och caféer.

Varmt välkommen på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gullvivegatan 6G
Postadress
386 32 Färjestaden
Område
Färjestaden
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
207/2-7
Boarea
72 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
5 655 kr/mån. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, ekonomisk förvaltning och sophämtning. Kostnad för hushållsel (faktureras av föreningen separat), TV, bredband, telefoni samt hemförsäkring tillkommer. From 1/4 höjs avgiften med 4,2%.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning


Välkommen till Björnhovda gård. Med bestämda kliv rör vi oss mot denna trerummare, perfekt placerad i området. Via den stora terrassen uppenbarar sig ytterdörren.

Första intrycket är allt! Redan när vi tagit klivet in i hallen får vi en härlig känsla. Nytt, fräscht och tilltalande. En annan känsla är hemtrevligt. En känsla som inte är helt självklar i ett nyproducerat hem. En stor eloge till nuvarande ägare som lyckats. Noggrann eftertanke har varit receptet för detta hem.

Fötterna har vi hunnit placera på klinkergolv. Vidare in i hallen vilar parkettgolv. Likadana golv möter oss i samtliga rum. Häng av dig jacka, sparka av dig skorna och känn dig som hemma. I hallen finns förvaring i en garderob. Längre in i bostaden, i det ena sovrummet, finns en rymlig klädkammare.

Badrummet ligger i anslutning till entrén. Helkaklade väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme. Smakfulla färg- och materialval. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med platsbesparande vikväggar och handfat. Bekvämt med en kombinerad tvätt och tork.

Hallen leder oss vidare in till bostadens sällskapsdelar, närmare bestämt köket som ligger med en modern, öppen planlösning mot vardagsrummet.

Köket från Vedum bjuder på vita luckor, gråa bänkskivor och handtag i krom. Förvänta dig goda förvarings- och arbetsytor. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Här kombinerar du umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva. Induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Köket är verkligen modernt och stilrent!

I sällskapsdelen samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! I rummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap.

Från hallen når vi hemmets största sovrum. Rummet är i perfekt storlek med plats för säng, nattduksbord och byrå. Förvaring i klädkammare. Fönster mot huset framsida. Här sover du gott om natten.

Det andra sovrummet är ett perfekt rum att benämna som kontor, gäst- eller barnrum. Förvaring i garderob.

Byggnadsår
2021/2022
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Renovering
2022
Nytapetserat i ett sovrum.
Nymålat i stora sovrummet.
Nytapetserat i vardagsrum/kök.
Fondvägg och panelvägg i hall.
Övriga byggnader/utrymmen
I anslutning till trappen finns hemmets förråd.
Balkong
Ja
Uteplats
I anslutning till ytterdörren ligger en stor terrass (16 kvm!!) med utrymme för stort utemöblemang.
Bilplats
36 st parkeringsplatser finns, går att hyra för 200 kr/mån.
Namn
Brf Björnhovda Gård
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2022.
Byggnadsår
2021/2022
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-2286
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
32 st
TV/bredband
Tv och bredband via fiber (öppen).
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Parkering
36 st parkeringsplatser finns, går att hyra för 200 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Två miljörum finns.

Ekonomi

Månadsavgift:
5 655 kr/mån. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, ekonomisk förvaltning och sophämtning. Kostnad för hushållsel (faktureras av föreningen separat), TV, bredband, telefoni samt hemförsäkring tillkommer. From 1/4 höjs avgiften med 4,2%.
Andel i föreningen:
2.9368%
Indirekt nettoskuldsättning
684 128 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr/mån
Summa
350 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]