Safirvägen 1G Perfekta kombinationen mellan villa och bostadsrätt!
Scrolla ner

Safirvägen 1G

2 275 000 kr

Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
117 kvm
Kommun/Område:
Mörbylånga / Färjestaden
Bostadstyp:
Bostadsrättsparhus
Månadsavgift:
5 601 kr/mån

6 dagar kvar till visning.

28 April
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Suveränt boende för barnfamiljen! Varmt välkomna till ett mycket välplanerat bostadsrättsparhus i två plan om 117 kvm. Perfekta boendet för den växande familjen eller för er som önskar ett lättskött boende med alla smidiga fördelar som en bostadsrätt för med sig men ändå vill njuta av känslan av att ha sitt egna. Extra utrustad med appstyrda markiser, luft/luft-värmepump som kyler varma sommardagar och tillför värme under de kyliga vinterdagarna samt bubbelbadkar för vardagslyxen. Här får man en generöst tilltagen, asfalterad uppfart med plats för tre bilar, altandäck på framsidan med kvällssol och altandäck med tillhörande gräsmatta på baksidan med förmiddagssol. Intill uteplatsen på baksidan har ni ett praktiskt förråd och den gemensamma gräsytan är som gjord för lek och bus för grannskapets alla barn. Här finns såväl studsmatta som fotbollsmål!
Modernt, bekvämt och välutrustat! Bostaden som stod färdig 2019 är oerhört välplanerad och inrymmer tre rymliga sovrum, mysigt allrum som fungerar som utmärkt tv-rum samt dusch/wc på övre plan. Entréplan erbjuder ett välutrustat kök med matplats, hall med förvaring, badrum med tvättmaskin/torktumlare och ett vardagsrum med plats för både tv-möblemang och middagsbord. Önskas ytterligare sovrum kan man med fördel göra om allrummet uppe till ett fjärde sovrum.

På Safirvägen 1G bor man bra med direkt närhet till skolor, lekplatser, skatepark, parkour, multiarena och Färjehallen! Dessutom bekvämt gång- och cykelavstånd till populär badplats vid Talludden! Sammanfattningsvis ett alldeles ypperligt boende för barnfamiljen!

Välkomna på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättsparhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Safirvägen 1G
Postadress
386 34 Färjestaden
Område
Färjestaden
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
G13SG
Boarea
117 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
5 601 kr/mån. Kostnad för värme, vatten, hushållsel och sophämtning tillkommer och betalas direkt till leverantören. Obligatoriskt tillägg avseende tv, bredband och telefoni tillkommer med 289 kr/mån.
Pris
2 275 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Entréplan - Hall

Inbjudande hall med praktisk klinkergolv med behaglig golvvärme. Vidare in i bostaden ligger ett snyggt vitpigmenterat ekfanérgolv. I hallen finns avhängningsyta och förvaringsmöjligheter i en djup garderob. Extra förvaring finns dessutom under trappan upp till övre plan.

Badrum/tvätt

Rymligt badrum i neutrala toner med våtrumsmatta och kaklade väggar. Här finns wc, handfat med kommod, bubbelbadkar och handdukstork samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare!

Kök

Ljust och trevligt kök! Stilrent inrett och med gott om förvaring, bra arbetsytor och stort utrymme för köksbord. Utrustningen i köket består av kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Fönstren i köket är förseddda med vertikala markiser, perfekt om solen står på!

Vardagsrum

Trivsamt sällskapsrum med fint ljusinsläpp och som enkelt möbleras med såväl tv- och soffmöblemang som middagsbord. Via vardagsrummet tar man sig ut till det härliga altandäcket.

Övreplan - allrum

Uppför trappan når man ett allrum som fungerar utmärkt som tv-rum! Om behovet finns kan man med enkla medel göra om rummet till ett fjärde sovrum.

Sovrum

På övre plan finns tre sovrum i bra storlek. I föräldrasovrummet finns tre garderober och en luft/luftvärmepump som svalkar skönt under varma sommardagar. De andra två sovrummen är utmärkta barnrum, gästrum eller kontor och är båda försedda med garderober. Båda sovrummen mot framsidan är försedda med appstyrda markiser.

Dusch/wc

Uppskattat med två badrum för familjen eller när vännerna är på besök! Även detta är tidlöst inrett med våtrumsmatta på golv och kaklade väggar. Badrummet är försett med wc, handfat med kommod, dusch med glasdörrar och handdukstork. Därtill praktisk extra bänkyta för avlastning eller förvaring.

Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd om ca 6 kvm på baksidan.
Uteplats
Altandäck med tillhörande gräsmatta i nordostläge. Här kan du njuta av solen från förmiddag till lunch.

Även på framsidan finns altandäck i sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol.

Marken är upplåten med bostadsrätten och sköts av medlemmen.
Bilplats
Asfalterad uppfart med plats för tre bilar.

Energideklaration

Namn
Brf Boklok Smaragden
Om föreningen
Föreningen består av 14 st radhus som stod färdiga för inflyttning sommaren 2019.
Byggnadsår
2019
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-3056
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
14 st
TV/bredband
Tv, bredband och telefoni ingår i det obligatoriska tillägget om 289 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Varje bostadsrätt har egen uppfart med plats för en till två bilar.

Ekonomi

Pris:
2 275 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 601 kr/mån. Kostnad för värme, vatten, hushållsel och sophämtning tillkommer och betalas direkt till leverantören. Obligatoriskt tillägg avseende tv, bredband och telefoni tillkommer med 289 kr/mån.
Andel i föreningen:
7.143%
Andel av årsavgift:
7.14%
Indirekt nettoskuldsättning
1 355 255 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
1 277 kr/mån
Vatten/avlopp
346 kr/mån
Renhållning
234 kr/mån
Försäkring
95 kr/mån
Summa
1 952 kr/mån
Uppgifter enligt säljaren (i kostnaden för el ingår även uppvärmning).

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]