Golfbyvägen 130 Lättskött och naturnära för golf-fantasten.
Scrolla ner

Golfbyvägen 130

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
90.1 kvm
Kommun/Område:
Borgholm / Ekerum
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
3 747 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Underbart läge i Ekerums Golfby En oerhört trevlig fritidsvilla väntar dig i charmiga Ekerums Golfby! Upptäck en närmast oslagbar kombination av naturskön omgivning, närhet till Kalmarsund, badmöjligheter och den förstklassiga golfanläggningen på Ekerum Resort.

Denna pärla tillhör BRF Ekerum 1 och är belägen på Golfbyvägen 130. Med en skyddad uteplats i sydvästläge och grönskande områden precis runt hörnet är läget synnerligen eftertraktat och optimalt. Förutom närheten till Ekerum Resort finner du även vacker natur och Kalmarsund inom promenadavstånd. Glöm inte heller bort Ekerums Camping med dess härliga sandstrand och poolområde.
Mycket tilltalande livsstilsboende som är både praktiskt, välplanerat och lättskött Vid husets infart finns gott om plats för två bilar samt praktiska förråd och en uppställningsplats för golfbil. Den stenlagda uteplatsen, som är väl skyddad och utrustad med markis, sträcker sig längs husets sida. Bottenvåningen erbjuder ett vardagsrum med imponerande takhöjd, öppen planlösning mot köket och gott om plats för ett matbord. Tre rymliga sovrum och två badrum gör det enkelt att ta emot gäster.

Detta är det perfekta fritidsboendet året runt, där föreningen tar hand om allt utvändigt underhåll såsom gräsklippning med mera. Du kan helt enkelt koppla av och njuta av livet, spela golf, sola, bada och utforska Öland.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Golfbyvägen 130
Postadress
387 92 Borgholm
Område
Ekerum
Kommun
Borgholm
Lgh.nr
130
Boarea
90.1 m²
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
3 747 kr/mån. I årsavgiften ingår kommunalt vatten och avlopp, skötsel av grönområden, tillgång till tvättstuga, sophämtning, fastighetsskatt, avsättning till underhållsfond, försäkring av hus, kabel-tv och bredband.
Tillträdesdatum
Flexibelt
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiör

På husets framsida möts vi av en stenlagd uteplats. Här njuter man av eftermiddags och kvällssolen i goda vänners lag ända fram till solen går ner över Kalmarsund. Vi välkomnas in i en rymlig och praktisk hall med goda avgängnings och förvaringsmöjligheter, detta då den ansluter till en rymlig klädkammare.

Till vänster finner vi ett rymligt sovrum (master bedroom) med charmigt burspråk.

Från hallen når vi även entréplanets badrum. Utrustningen består av dusch, toalett och tvättställ.

Vidare från hallen öppnar de sociala ytorna upp sig med tak öppet till nock som ger en härlig rymd. Färgerna är ljusa och de stora fönstren fyller rummet med ljus. Från vardagsrummet har vi stora fönster och en dörr ut mot den stenlagda uteplatsen. Vardagsrummet är rymligt och lätt möblerat, centrerat mellan vardagsrum och kök finns en mysig eldstad som sprider härlig stämning året runt.

Köket har precis som sovrummet ett charmigt burspråk och är välutrustat. Maskinell utrustning finns i form av kyl/frys, diskmaskin och spis/ugn. Allt i gott skick. Tack vare burspråket fylls även köket med ett härligt ljus och det finns gott om plats för ett bra matbord.

Både entréplanets badrum, hall, master bedroom och kök har golvvärme.

Från vardagsrummet tar vi trappan upp till övervåningen som erbjuder ytterligare två sovrum och ett badrum med bubbelbadkar och ett takfönster som ger härligt ljus i badrummet. Den övre hallen erbjuderoch kan med enkelhet även rymma en arbetsplats med skrivbord. Tack vare ett takfönster är hallen ljus och luftig.

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
1989
Fönster
2-glasfönster
Uppvärmning
Luftvärmepump, golvvärme i badrum, elradiatorer och braskamin.
Våningsplan
1. Hiss finns ej.
Renovering
2015 - Ny uteplats (Stenläggning och staket)
2017 - Ytskiktsrenovering, nya innedörrar, ny kyl och frys, nya fönsterbrädor, nya eluttag/strömbrytare samt ny duschvägg.
2016-2018 - Ny markis över uteplatsen, nya markiser vid köksfönster, installation av infravärme på uteplats,

Tillträde

Flexibelt
Namn
Brf Ekerum Nr 1
Om föreningen
I avgiften ingår allt utvändigt underhåll på hus och trädgård, försäkring på hus och lösöre, avgifter för vatten och avlopp, sophämtning, skötsel av vägar och snöröjning. Föreningen har en gemensam tvättstuga i området. Föreningen har installerat 100 Mbit samt IP-TV och IP-telefoni där den fasta avgiften ingår.

Mer information gällande Ekerums Golfby finns på deras hemsida: www.ekerumsgolfby.se. Här kan ni ta del av föreningsens stadgar, årsredosvisningar, styrelsemedlemmar mm. Ni har även stadgar och årsredovisning under dokument till höger.
Byggnadsår
1989
Byggnadstyp
1 ½ plan
Org.nummer
716461-8188
Föreningen äger marken?
Nej
Överlåtelseavgift
1110 kr (betalas av Köpare)
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej

Ekonomi

Månadsavgift:
3 747 kr/mån. I årsavgiften ingår kommunalt vatten och avlopp, skötsel av grönområden, tillgång till tvättstuga, sophämtning, fastighetsskatt, avsättning till underhållsfond, försäkring av hus, kabel-tv och bredband.
Andel i föreningen:
1.20395%
Indirekt nettoskuldsättning
117 421 kr. Föreningen har väldigt god ekonomi.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
451 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Summa
601 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]