Lech Walesas gata 47D Välkommen till en naturnära trea (möjlig fyra) på 81 kvadratmeter. Här bor du modernt med öppen planlösning och stor balkong.
Scrolla ner

Lech Walesas gata 47D

1 325 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
81 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Ljusstaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
5 073 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till en ljus och mysig lägenhet Välkommen till en naturnära trea (möjlig fyra) på 81 kvadratmeter. Här bor du modernt med öppen planlösning, en rymlig balkong i västerläge och en fantastisk utsikt.

Bostaden har ett otroligt fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. I den öppna hallen finns en walk-in closet för extra förvaring. Det välutrustade köket är sömlöst integrerat i det öppna vardagsrummet, där ljusflödet också är påtagligt. Från vardagsrummet når du den stora balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Det rymliga sovrummet är utrustat med flera garderober för optimal förvaring. Det andra sovrummet passar utmärkt som gästrum, barnrum eller arbetsrum, valet är helt upp till dig och dina behov. Ett stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare fulländar den bekväma boendemiljön. Här är det bara att flytta in och trivas direkt!
Området Här bor du i ett populärt och omtyckt område med närhet till naturen. Med skogen som närmsta granne är avkopplande promenader alltid lättillgängliga. En lekplats finns precis runt hörnet, medan mataffärer, kommunikationer, förskolor/skolor, havet och golfbanor alla nås med en kort promenad. Till bostaden hör en parkeringsplats och ett förråd på gården. Dessutom ingår TV och bredband till ett förmånligt pris på endast 133 kr/mån.

Missa inte chansen att uppleva detta under visningen – välkomna!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Lech Walesas gata 47D
Postadress
393 60 Kalmar
Område
Ljusstaden
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
18
Boarea
81 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Kommentar areakälla
Möjlighet till ytterligare ett sovrum.
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
5 073 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende tv och bredband tillkommer med 133 kr/mån samt 200 kr/mån för parkeringsplats.
Pris
1 325 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en rymlig hall med gott om plats för att hänga av dina ytterkläder, här finns även en walk-in closet för extra förvaring. Golvet är av ek och sträcker sig enhetligt genom hela bostaden.

Köket är integrerat i en öppen planlösning mot vardagsrummet och utmärks av vita köksluckor och generöst med skåputrymme. Den maskinella utrustningen är av rostfritt stål och inkluderar en induktionshäll, fläkt, ugn, dubbla kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrummet rymmer bekvämt både soffgrupp och matbord i den öppna planlösningen mot köket. Här finns möjlighet att skapa ett extra sovrum genom att sätta upp en vägg om behovet skulle uppstå. Dessutom finns en utgång till en rymlig balkong i västerläge som erbjuder gott om plats för möbler och en avkopplande utsikt. Denna balkong blir en naturlig plats för avkoppling under de varmare månaderna.

Det stora sovrummet är rymligt och har fönster i två väderstreck, vilket ger rikligt med naturligt ljus. Här får du plats med dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Dessutom finns det många garderober för extra förvaring.

Det andra sovrummet är mångsidigt och erbjuder en rad alternativ. Det kan användas som kontor, gästrum, barnrum eller sovrum.

Direkt till vänster från hallen finns ett stort badrum med ljusinsläpp från fönstret som gör det lätt att vädra. På golvet ligger en grå plastmatta och väggarna pryds av vita kakelplattor. Utrustningen består av toalett, handfat, spegelskåp, handdukshängare, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett rymligt förråd på gården.
Uteplats
En rymlig balkong i västerläge, belägen i en avskild miljö med en underbar utsikt över naturen.
Bilplats
Samtliga bostäder har en garanterad parkeringsplats på gården. 200 kr i obligatoriskt tillägg.

Energideklaration

Namn
BoKlok Ljusstaden i Kalmar
Byggnadsår
2012
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769619-8238
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
24 st
TV/bredband
Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 133 kr/mån för TV, fiberbredband och fast telefoni.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Gårdsplats
Välskötta gårdar med gräsmattor, asfalterade gångar och ett äppelträd per huskropp.
Parkering
Samtliga bostäder har en garanterad parkeringsplats på gården. 200 kr i obligatoriskt tillägg.
Gemensamma utrymmen
Varje bostad har ett förråd på gården. Till varje huskropp finns dessutom ett gemensamt förråd med redskap.

Ekonomi

Pris:
1 325 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 073 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende tv och bredband tillkommer med 133 kr/mån samt 200 kr/mån för parkeringsplats.
Andel i föreningen:
4.7574%
Andel av årsavgift:
4.74%
Indirekt nettoskuldsättning
564 089 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Försäkring
110 kr/mån
Summa
610 kr/mån
Uppgifter enligt säljaren.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]