Kungsgårdsvägen 56C Välkommen till denna fantastiska gaveltrea i etage!
Scrolla ner

Kungsgårdsvägen 56C

1 595 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
89.7 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Skälby
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift:
6 677 kr/mån

6 dagar kvar till visning.

31 Juli
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Välkommen hem Välkommen till denna fantastiska gaveltrea i etage! Detta moderna hem har fönster i tre väderstreck som fyller rummen med naturligt ljus och en trivsam känsla. Entréplan erbjuder en öppen planlösning, perfekt för socialt umgänge och vardagsliv. En trappa upp finner du de avskilda sovrummen, vilket ger en privat och rofylld miljö. Detta hem kombinerar stil och funktion på ett sätt som gör det både praktiskt och trivsamt att bo i.

Här presenteras 89,7 välplanerade kvadratmeter, fördelat på tre rum och kök i två våningsplan. Det stora vardagsrummet med vackert ljusinsläpp från tre håll ger möjlighet till många olika möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når du en härlig balkong där du kan njuta av morgonsolens strålar och din första kopp kaffe i lugn och ro. Köket är modernt designat med en öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar en luftig och inbjudande känsla. Här finns möjlighet att placera ett stort matbord precis intill två generösa fönster. När du kommer in via hallen uppenbarar sig det helkaklade badrummet, i utmärkt skick med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns två rymliga sovrum och gott om förvaring i form av förråd och klädkammare. Behöver du endast ett sovrum, så kan det andra rummet enkelt anpassas till ett gästrum, barnrum eller arbetsplats efter dina specifika behov och önskemål.
Området HSB Brf Ekbacken bildades 2018, och området känns fortfarande nytt och ligger i ett lugnt område med närhet till strövområden, skolor, livsmedelsbutiker samt Hansa City med shopping och restauranger. Här får du en känsla av att bo i ett villakvarter utan att behöva sköta det utvändiga arbetet.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kungsgårdsvägen 56C
Postadress
393 66 Kalmar
Område
Skälby
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
41101
Boarea
89.7 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
6 677 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
Pris
1 595 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välkommen hem! När vi tar trappan upp till loftgången möts vi av den inbjudande gröna ytterdörren som leder oss in i lägenheten.

Här välkomnas vi av en öppen hall med gott om förvaring. Vita väggar och genomgående parkettgolv på nedervåningen skapar en enhetlig och stilfull miljö.

Det öppna vardagsrummet och köket smälter sömlöst samman och skapar en luftig känsla. Med fönster i tre väderstreck är vardagsrummet ljust och inbjudande. Det finns gott om plats för både matbord och soffgrupp, vilket gör det till en perfekt plats för många trevliga middagar i gott sällskap. Från vardagsrummet leder en dörr till den harmoniska balkongen, som säljarna har haft stor nytta av.

Det moderna köket från Sentens har rostfria vitvaror från Electrolux, inklusive fullstor kyl och frys, inbyggd mikro, ugn, spis och diskmaskin. Här finns gott om förvaring och arbetsytor. Belysningen förhöjer känslan med spotlights i taket.

Badrummet är helkaklat och fräscht. Om du, precis som många andra, önskar hög standard på badrummet kommer du inte att bli besviken här. Här finner du allt du behöver för bekvämlighet och lyx, inklusive spegelskåp med belysning, dusch, handfat med kommod, handdukstork, wc samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänken. Golvvärmen ger extra komfort och förhöjer den avslappnade känslan i detta stilfulla badrum.

På en avskild övervåning hittar du lägenhetens två sovrum samt förråd och klädkammare. Det större sovrummet har gott om plats för olika möbleringsalternativ tack vare sin storlek och erbjuder utmärkt förvaring.

Vägg i vägg med detta sovrum ligger det andra sovrummet, också mycket rymligt och lämpligt som gästrum, barnrum eller arbetsrum. Valet är helt upp till dig och dina behov.

Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
I föreningen finns ett cykelrum.
Balkong
Ja
Uteplats
En rymlig och inbjudande balkong är lättillgänglig från vardagsrummet.
Bilplats
P-platser finns (separat kö tillämpas). Bredband (fiber) finns tillgängligt, och varje bostadsrättsinnehavare ansvarar för sitt eget abonnemang.

Det finns fria parkeringsplatser längs med Kungsgårdsvägen.

Energideklaration

Status
Utförd (2021-01-03)
Primärenergital
100 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
HSB Brf Ekbacken i Kalmar
Om föreningen
Totalt 40 lägenheter har produceras enligt följande fördelning: 10 huskroppar med 4 lägenheter i vardera hus.
Byggnadsår
2018
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6695
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
TV/bredband
Fiberkabel samt markbundet nät. Abonnemang ingår ej i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
27 parkeringsplatser finns (separat kö tillämpas). Avgift för parkering tillkommer med 200kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet tillhör ett lägenhetsförråd.

Ekonomi

Pris:
1 595 000 kr
Månadsavgift:
6 677 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
Andel i föreningen:
3.231%
Andel av årsavgift:
3.231%
Indirekt nettoskuldsättning
957 727 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr/mån
Summa
350 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]