Stensbergsvägen 54D En väl tilltagen hörntvåa med stor terrass!
Scrolla ner

Stensbergsvägen 54D

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
64.7 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Södra området
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
5 361 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Med närhet till Kalmars alla härligheter presenteras denna unika hörntvåa som stod inflyttningsklar så sent som 2015. Adressen är Stensbergsvägen 54D och detta generösa hem upplevs fortfarande som nytt och är utformat för dig med högt ställda krav på din boendemiljö. Lägenheten har alla bekvämligheter du kan tänkas önska med bland annat en generös terrass allra högst upp i huset! Härifrån ser du slottet! Hiss från garage till ytterdörr och härligt ljusinsläpp.

Bosätt dig i ett hem som utgörs av en rymlig hall, ett helkaklat badrum med tvätt och tork och ett väl tilltaget sovrum som har förvaring i toppklass. Köket, matplatsen och vardagsrummet i en öppen volym bidrar tveklöst till den höga trivseln. Planlösningen ger plats för det stora sällskapet. Bjud in familj och vänner, bekanta som obekanta - det finns plats för alla! Bostaden bjuder på charmiga vinklar, fönster i tre väderstreck och otroliga utblickar. På våning fyra kan du förvänta dig ett insynsskyddat läge och en terrass med sol stora delar av dagen. När mörkret lägger sig beskriver säljaren ett skådespel med stjärnhimmel som kuliss och månen som strålkastare.
Området Njut av närhet till bad i Kalmarsundsparken, natursköna miljöer, köpcentrum och Kvarnholmens alla butiker. Räkna med att bli ett känt ansikte för kassören på den välsorterade matbutiken, hos konditorn och pizzabagaren i kvarteret. Sjukhuset ligger bara några 100 meter bort. Bussen går precis utanför dörren. Välkommen till ett kvarter som erbjuder allt som underlättar vardagen.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Stensbergsvägen 54D
Postadress
392 55 Kalmar
Område
Södra området
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
7
Boarea
64.7 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
5 361 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Trapphuset når du från både fram- och baksidan av huset. Hiss i markplan. Du ska hela vägen upp till våning fyra. Garaget vilar fint under huset med direkt access från hissen.

Välkommen in. Fötterna har du hunnit placera på hallens klinkergolv. Ett klinkergolv är snyggt att se på, skönt att gå på och lätt att hålla rent. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Där klinkergolvet slutar tar klassisk ekparkett vid. Likadana golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Hör du? Så tyst. Trots ett så centralt läge njuter vi av lugn och ro.

Vidare in i hallen öppnar köket upp sig med öppen planlösning till det ljuvliga vardagsrummet.

Tack vare den öppna planlösningen samspelar vardagsrum fint med kök. Här samsas många kvadrat om uppmärksamheten! Här finns plats för det stora sällskapet. Bjud in familj och vänner, bekanta som obekanta - det finns plats för alla! Förresten, visst är det otroligt vad fönster på tre håll gör med bostaden!

Gråbeige, släta luckor, mörkt kakel och bänkskivor i marmor. Förvänta dig goda arbets- och förvaringsytor. För dina gäster som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet. Här kombineras umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva; induktionshäll, varmluftsugn, micro, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Köket är modernt, stilrent och tidlöst.

Från vardagsrummet når vi det väl tilltagna sovrummet. Rummet är stort och då menar jag STORT! Här får du plats med dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Även en skrivbordshörna finns det utrymme för. Längs med väggen återfinns fem garderober bakom skjutdörrar. Från sovrummet når vi den otroliga terrass. Perfekt placerad i soliga söder och något lutad mot väster. Här möter du solen från förmiddag till sen eftermiddag.

Tillbaka i hallen finner vi ett väl tilltaget, helkaklat badrum med vita väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, handdukstork, dusch med glasvägg och takdusch. Vardagslyx med egen tvättmaskin och torktumlare. Det har aldrig varit så bekvämt att tvätta som nu!

Byggnadsår
2015
Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd. I huset finns garage och cykelparkering.
Balkong
Ja
Uteplats
En väl tilltagen terrass högst upp i huset. Dina vyer imponerar och solen gör dig sällskap stora delar av dagen.
Bilplats
Garageplats går att hyra för 663 kr/mån, separat kö.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-04-10)
Primärenergital
127 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
HSB Brf Linblomman i Kalmar
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2015.
Byggnadsår
2015
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-0268
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
44 st
Antal lokaler
1 st
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Föreningen har installerat solceller under 2022.
Gemensamma utrymmen
Det finns garage, cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.

Ekonomi

Månadsavgift:
5 361 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv.
Andel i föreningen:
2.013%
Indirekt nettoskuldsättning
712 033 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
180 kr/mån
Hushållsel
300 kr/mån
Vatten/avlopp
150 kr/mån
Summa
630 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]