Hemvägen 33
Scrolla ner

Hemvägen 33

1 600 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
55 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Vimpeltorpet
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift:
3 709 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Välkommen till Vimpeltorpet, ett av Kalmars mest växande bostadsområde, i norra Kalmar cirka 4 km från den centrala stadskärnan, mitt bland skog, park och gröna strövområden.

Framför dig har du ett parhus i bostadsrättsform. Och vad innebär det för dig som köpare? Ett bekymmersfritt och lättskött boende med villakänsla! 55 kvadratmeter har fördelats på 2 rum och kök. Läget på huset är ett av områdets bästa – fritt med baksidan fördelaktigt skyddad mot skog och natur. Dina uteplatser huserar du fritt över. En på husets framsida och en på baksidan. Interiört möts du av kök från Ballingslöv, otrolig takhöjd med öppet till nock. Ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Ditt sällskapsrum är väl tilltaget och med direkt kontakt till en helt fantastisk uteplats. Sovrummet är stort med förvaringsmöjligheter i världsklass. I din avgift garanteras du en egen parkeringsplats och förråd.
Området Som boende i Brf Visaren får du uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hemvägen 33
Postadress
393 61 Kalmar
Område
Vimpeltorpet
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
33
Boarea
55 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
3 709 kr/mån. I avgiften ingår vatten, parkering och förråd. Utöver det tillkommer preliminär driftkostnad om 688 kr/månad för värme.
Pris
1 600 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Vi svänger höger, bort från stora vägen och kör in i det lugna och familjära bostadskvarteret. Vimpeltorpet växer så det knakar. Bilen parkerar du smidigt på din alldeles egen parkeringsplats, nära huset. Framsidan är stensatt och rymmer mindre utemöblemang. Det är här du förstår att husets läge är ett av områdets bästa.

Nu är vi redo att ta klivet in. Det blir ett ljust mottagande med en hall. Att uppskatta är fönsterpartierna placerade intill och över ytterdörren. En ljus hall är en trevlig hall! Fötterna har du hunnit placera på klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar ekparkett vid. Parkettgolv och golvvärme är återkommande i kök, sällskapsrum och sovrum. Hallen bjuder på plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns dessutom ett städskåp. Vita väggar är genomgående för bostaden.

Till vänster om hallen ligger det hemtrevliga och välutrustade köket från Ballingslöv. Det första som fångar vår uppmärksamhet är snedtaket och höjden. Ger rummet fint ljus och karaktär. Vita skåpluckor, marmormönstrade bänkskivor och vitt kakel. Köket bjuder på generösa ytor. Den maskinella utrustningen består av hel- kyl och frys, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro samt en diskmaskin. Intill köksfönstret rymmer matbord med plats för 6 personer. Härifrån blickar du ut över husets framsida.

Från köket, rakt över hallen, till badrummet. Helkaklat med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Gott om svängrum! Här finns handfat med kommod, spegelskåp med ljusramp, toalett, handdukstork och dusch med platsbesparande vikväggar. Fönstret är öppningsbart och gör det lätt att vädra. Här får du en tvättavdelning som heter duga! Egen tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Ovanför hittar du förvaringsskåp.

Med öppning från hallen ligger sällskapsrummet. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar du att bjuda in stora sällskap? Inga problem. Ljusinsläpp från stora fönsterparti skänker behagligt dagsljus. Från sällskapsrummet når vi den fantastiska uteplatsen.

Sovrummet vetter mot husets baksida. Ett lugnt läge som garanterar en god natts sömn. Generös golvyta med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i fem garderober.

Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Uteplats
En mysig uteplats omfamnad av skog och natur. Din alldeles egen oas. Med trädäck och staket.

På husets framsida är uteplatsen stensatt.
Bilplats
En parkeringsplats ingår till varje lägenhet.
Gästparkeringar finns.
Namn
Brf Visaren
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2019.
Byggnadsår
2019
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-1216
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
17 st
TV/bredband
Tv och bredband via fiber, ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkeringsplats ingår till varje lägenhet.

Gästparkeringar finns.

Föreningen planerar för att installera laddstolpar.

Ekonomi

Pris:
1 600 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 709 kr/mån. I avgiften ingår vatten, parkering och förråd. Utöver det tillkommer preliminär driftkostnad om 688 kr/månad för värme.
Andel i föreningen:
4.8889%
Indirekt nettoskuldsättning
689 969 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Summa
500 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]