Lamellvägen 2
Scrolla ner

Lamellvägen 2

1 825 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
60.5 kvm
Kommun/Område:
Oskarshamn / Norra Kajen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 7. Hiss finns.
Månadsavgift:
4 014 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Är det här din nästa bostad? Vi har det stora nöjet att erbjuda en riktigt trevlig marklägenhet i Brf Hamnparken som ligger belägen i det nya och omåttligt populära området Norra Kajen!

Denna tvårumslägenhet är ca 60.5 kvm som fördelas på 2 rok varav 1 sovrum. Lägenheter har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och det ger en härlig rymd och trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns en inglasad och skyddad uteplats och utanför den finns dessutom en rejäl och öppen uteplats. Gedigna materialval och just denna lägenheten har designlinje "Ljus" i både kök och badrum. Detta är verkligen ett toppenboende!

Observera att denna lägenhet säljs inte av föreningen utan av den säljs på uppdrag av den ursprungliga köparen.

Varje bostadsrättsinnehavare kommer erbjudas möjligheten att hyra en garageplats. Garageplatsen kommer ligga under huset så man kan ta hissen rakt upp till ditt eget våningsplan. Kostnaden för garageplatsen är 1 000 kr/månad inkl. moms.

Här finns möjlighet till inflyttning från och med sista halvan av april.

Byggnationen av lägenheterna i bostadsrättsföreningen Hamnparken pågår fortfarande. Så några visningar av lägenheten är inte möjlig utan man köper lägenheten "på ritning".
Med ett riktigt attraktivt läge! Föreningen består av totalt 26 lägenheter i spannet mellan 61-154 kvm som fördelas mellan 2-4 rok. Med bara 10 minuters promenad till stadskärnan och med bekvämligheter som skola, fritids, livsmedelsaffär och flera restauranger skapar vi nu ett unikt boende med havet som granne. En blomstrande Hamnpark och närhet till flera av Oskarshamns arbetsplatser gör området kring Norra Kajen till en perfekt plats att bo och tillbringa sin fritid på. Utsikten över staden, Badholmen, Gotlands-färjan och gästhamnen sätter pricken över i:et.

Ambitionen med nybyggnationer i området är att knyta samman området Norra Kajen med centrum­kärnan. Detaljplanen rymmer bland annat hyres­- och bostadsrätter, trygghetsboende, kontor, familjecentral samt restaurang.

Området har redan idag stora kvaliteter. Här finns familjecentral, kontor och populära Malkars gym. En välsorterad Coop-butik finns på bara någon minuts gångavstånd. Möjligheterna till rekreation är stora och området erbjuder padelbanor, lekplats, fotbollsplan, innebandyrink och basketplan.

Varmt välkommen att höra av er för mer information!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Lamellvägen 2
Postadress
572 32 Oskarshamn
Område
Norra Kajen
Kommun
Oskarshamn
Lgh.nr
2003
Boarea
60.5 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
4 014 kr/mån. Angiven månadsavgift avser avgift efter räntekompensation vilken gäller t.o.m. mars 2025. Avgift enligt ekonomisk plan är 5 433 kr. I månadsavgiften ingår värme samt varm- och kallvatten.
Pris
1 825 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

RUMSBESKRIVNING:

- Välkomnande HALL med klinkergolv i entrédelen och vitpigmenterad 3-stavs ekparkett i övriga delen av hallen. I hallen finns en garderob, ett städskåp samt en hatthylla.

- FÖRRÅD med vitpigmenterad 3-stavs ekparkett samt klädstång samt hylla enligt planritningen.

- Stilrent DUSCHRUM med grått klinkergolv, kaklade vita väggar (15x15cm), WC, badrumsspegel, vit kommod, vita skåpsluckor, handdukstork, duschhörna (duschväggar i klarglas), grå arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare.

- Modernt KÖK med vitpigmenterad 3-stavs ekparkett, vita släta skåpsluckor (Marbodal), hårdvaxad vit bänkskiva i ek, underlimmad rostfri diskho, samt varmgrått kakel. Köket maskinella utrustning går i vitt utförande och består av glaskeramikhäll, köksfläkt (ansluten till lägenhetsaggregat), kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd ugn och micro.

- SOVRUM med vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och praktisk klädkammare.

- FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE med vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och inredning med hylla och klädstång enligt planritningen.

Övrig inredning/utrustning av lägenheten:
GOLV: Ek Pale som är en vitpigmenterad, mattlackad 3-stavsparkett.
SOCKLAR: Vita.
INNERVÄGGAR: Målade vita.
INNERTAK: Vita.
INNERDÖRRAR: Vita.
TAMBURDÖRR: Säkerhetsdörr.
FÖNSTERBÄNKAR: Kalksten.
BELYSNING: Armatur i kök, badrum, wc/dusch och klädkammare/förråd. Lamputtag i vardagsrum, hall och sovrum.
GARDEROB/LINNESKÅP/STÄDSKÅP: Utförande vit stomme med vit dörr. Följande inredning ingår i:
• I garderob: 2 klädstänger, 2 utdragskorgar och 2 hyllplan.
• I linneskåp: 3 trådkorgar och 3 hyllplan.
• I städskåp: låsbart medicinskåp och städsets­inredning.
UTEPLATS: Golv av betongplattor. Skärmar av trä mellan uteplatser som sitter ihop. Uteplatser är ej inglasade i grundutförande men på denna lägenhet har säljaren valt till inglasning av uteplatsen.

BYGGNADSBESKRIVNING:

GRUNDLÄGGNING: Betong.
BÄRANDE STOMME: Bärande väggar och bjälklag av betong.
FASADVÄGG: Ytskikt av puts generellt. Tegel vid entré och trapphus, trä på takvåning.
YTTERTAK: Papp på högdel, sedum på lågdel.
DÖRRAR: Dörrar i allmänna utrymmen är utrustade med dörrautomatik. Entrépartier och lägenhetsdörrar är säkerhetsklassade.
FÖNSTER/FÖNSTERDÖRRAR: Trä med utvändig aluminiumbeklädnad. Invändigt vita.
INNERVÄGGAR: Gips alternativt betong. Förstärkta väggar på markerade ytor för vägghängd TV.
TRAPPHUSGOLV: Terrazzo och/eller klinker.
TRAPPHUSVÄGGAR: Målade.
RUMSHÖJD: Generell rumshöjd 2.5m, rumshöjd i våtrum 2.3m.
TILLGÄNGLIGHET/PASSAGESYSTEM: Passagesystem med ”tag” (passagebricka) till allmänna utrymmen, nyckel till lägenheten. Porttelefon med svarsfunktion via egen telefon.
BARNVAGNAR, RULLATORER OCH RULLSTOLAR: I källarplan/garaget finns separat utrymme för förvaring av barnvagnar, rullatorer och rullstolar.
POST & TIDNINGAR: Fack för inkommande post finns på entréplan. Tidningshållare finns vid lägenhetsdörren.
FÖRRÅD: Inom lägenhet samt extra förrådsyta på entréplan, förutom för lägenheter på plan 7 som har ett större förråd per lägenhet. Storlek på förråd följer svensk standard och varierar med storlek på lägenheterna. Extra förråd har gallerväggar.
HISS: Alla plan inklusive garage nås via hiss.
CYKELPARKERING: Finns i källare och på gård.
PARKERING: I källarplanet finns ett garage. Infartsrampen till detta är från Fanérgatan. Plats finns att hyra i garage.
GEMENSAM GÅRD: Gemensam gård med uteplats. Gården är en samfällighet som ägs av samfällighetsföreningen och som bostadsrättsföreningen är del av.
AVFALLSHANTERING/MILJÖRUM: Miljörum för avfallssortering och hushållssopor ligger i entréplan med separat ingång från Fanérgatan.
UPPVÄRMNING: Fjärrvärme, via radiatorer.
VENTILATION: Lägenhetsaggregat placerat i förråd inom lägenhet (mekanisk från­- och tilluftsventilation med värmeåtervinning).
ELINSTALLATION: Elcentral med automatsäkringar, jordfelsbrytare. Skåp för multimedia.
INTERNET / TV / TELE: Fiber, nätverksuttag för Tele / TV / Data.
FÖRBRUKNING AV VATTEN: Förbrukning av varm­ och kallvatten ingår i månadsavgiften.

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2024
Fönster
Isolerglasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Våningsplan
2 av 7. Hiss finns.
Uteplats
Här finns en inglasad och skyddad uteplats och utanför den finns dessutom en rejäl och öppen uteplats.
Bilplats
Varje bostadsrättsinnehavare kommer erbjudas möjligheten att hyra en garageplats. Garageplatsen kommer ligga under huset så man kan ta hissen rakt upp till ditt eget våningsplan. Kostnaden för garageplatsen är 1 000 kr/månad inkl. moms.

Energideklaration

Namn
Brf Hamnparken i Oskarshamn
Byggnadsår
2024
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769640-7167

Ekonomi

Pris:
1 825 000 kr
Månadsavgift:
4 014 kr/mån. Angiven månadsavgift avser avgift efter räntekompensation vilken gäller t.o.m. mars 2025. Avgift enligt ekonomisk plan är 5 433 kr. I månadsavgiften ingår värme samt varm- och kallvatten.
Andel i föreningen:
2.354%
Indirekt nettoskuldsättning
745 630 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Lägenheten är ej färdigställd så det finns inga driftskostnader att uppge.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]