Wernskjöldsgatan 9A Mysigt hem i trivsamt område.
Scrolla ner

Wernskjöldsgatan 9A

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
1 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
40 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Centralt
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
2 243 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Trevlig pärla i fint läge Nu välkomnar vi en trevlig pärla med ett fantastiskt läge ut på marknaden. Här bor du med närhet till alla Kalmars skolor men också hela Kalmar stads utbud. På några få minuters promenad når du Kalmars mysiga kullerstensgator och dess trevliga restaurangutbud. För dig som vill bo centralt men i ett lugnt läge kan du inte bosätta dig bättre.

På Wernskjöldsgatan 9A bor du i en trevlig förening med en mysig innergård vänd bort från stadens brus. Ett större förråd och en bra tvättstuga ligger nära i föreningens källarvåning. Avgiften är låg och inkluderar värme och vatten.
Fullutrustat fint kök och given plats för sängen Bostaden ligger en halvtrappa upp vilket gör att du kommer upp från gatan men också har ett trevligt läge utan många trappor. Direkt när du kliver in känner du charmen denna bostad har. Fötterna landar på ett fint parkettgolv som följer dig i hela bostaden. Direkt känner du hur ljust det är då du har fönster mot två väderstreck.

Hallen i bostaden är stor och rymmer flertalet garderober och upphängningsyta. Till vänster om dig har du ett större vardagsrum med plats för soffa, avlastningsmöbler men också matbord. Denna bostad tål absolut att kallas en mindre tvåa då den har vardagsrum, sovavdelning och ett riktigt kök.
När du tar dig till köket har du ett stort fönster ut mot innergården som är ordentligt välskött. Köket är fullutrustat och fint renoverat.

Bakom köket har man valt att bygga ett mindre sovrum som rymmer en större säng. Upplägget på lägenheten gör att den passar perfekt för en person men likaväl för ett par.

Mer i bostaden finns ett badrum. Badrummet är i halvkaklat och går i neutrala färger. Utrustningen består av dusch, wc och handfat, allt utbytt av nuvarande ägare.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Wernskjöldsgatan 9A
Postadress
392 49 Kalmar
Område
Centralt
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
W9A1001
Boarea
40 m²
Antal rum
1 rum och kök
Månadsavgift
2 243 kr/mån
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Välkommen hem

Läget på Wernskjöldsgatan är fantastiskt. Här bor du så centralt du kan utan att höra stadens brus. Brf Hajen 2 är en trevlig och välskött förening med mysig innegård. Du som ägare har ett stort förråd och en bra tvättstuga.

Stor hall

Du tar dig in till bostaden genom trevliga pardörrar. Bostaden har en stor hall med flertalet garderober och upphängningsyta. Takhöjden i hemmet gör att bostaden känns ännu större än vad den är.

Vardagsrum

När du kommer till bostadens vardagsrum slås du direkt av rymden och de härliga ljuset från det större fönstret. Här får du plats med stor soffa men också matbord om du skulle vilja.

Mysigt kök

Bostadens kök är rejält och väldigt mysigt. Också här har du ett större fönster som vetter mot föreningens innergård. Köket gömmer sig bakom vita luckor och en bänkskiva i ek gör att kombinationen är slående. Köket är utrustat med ugn, induktionshäll, fläk samt kyl/frys.

Sovrum och badrum

Varför vi kan kalla denna bostad en tvåa är för att den har ett eget sovrum. Här får du plats med en större säng och sängbord. Badrummet finner du i mitten av lägenheten. Badrummet är halvkaklat och fräscht. Utrustningen består av wc-stol, dusch och handfat.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1934
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Våningsplan
1 av 3. Hiss finns ej.
Bilplats
Parkering utmed kringliggande gator. Fråga mäklaren för mer information.
Namn
Brf Kalmar Hajen 2
Om föreningen
Byggår 1934
Ombildning 2009

1984-85 utfördes en genomgripande renovering i huset gällande VA, el, stammar. fönster, isolering, tak, takkupor beklädda med plåt m.m.
2008-09 har man renoverat trapphus, källarutrymmen samt lägenheter.
2015 Gick man över en del av föreningens fönster
2016 Under sommaren byttes merparten av tvättstugans utrustning ut.
2016 OKV har utförts.
2019 Fönsterrenovering.
Byggnadsår
1934
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769619-7198
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
8 st
TV/bredband
Bredband.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkering utmed kringliggande gator. Fråga mäklaren för mer information.
Gemensamma utrymmen
Det finns källarförråd och tvättstuga.

Ekonomi

Månadsavgift:
2 243 kr/mån.
Andel i föreningen:
7.02982%
Andel av årsavgift:
7.02964%
Indirekt nettoskuldsättning
44 579 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]