Brändtorpsvägen 24 Välkommen till denna öppna och ljusa tvåa på andra våningen med hiss direkt från markplan.
Scrolla ner

Brändtorpsvägen 24

1 495 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
43 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Getingen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 5. Hiss finns.
Månadsavgift:
3 614 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Välkommen till denna öppna och ljusa tvåa på andra våningen med hiss från markplan. Här erbjuds en modern hörntvåa om 43 kvadratmeter där bekvämlighet och frihet står i fokus.

Interiören erbjuder en attraktiv planlösning med ett välutrustat kök, inklusive diskmaskin, som öppnar upp mot sällskapsrummet i en modern, öppen layout. Sällskapsrummet ger flexibla möbleringsmöjligheter för att anpassa efter behov. Balkongen är strategiskt placerad i västerläge för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen, och bjuder på en fantastisk utsikt över intilliggande grönområden. Sovrummet, beläget i anslutning till hallen, är rymligt och förutom plats för säng, nattduksbord och skrivbord, har det försetts med nya inredda garderober med skjutdörrar. Badrummet känns nytt och fräscht, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds ett bekvämt boende där du kan flytta in och trivas direkt.
Föreningen & området Som medlem i Brf Getingen har du tillgång till en rad bekvämligheter, inklusive en takterrass med loungemöbler och matgrupp, tre balkonger i söderläge, studie- och sammanträdesrum, cykelställ på våning två och fyra samt gästrum att hyra på plan tre. Hissen är rymlig och erbjuder gott om plats för att ta med cykeln upp till våning två eller fyra.

På Getingen bor du i ett fridfullt villakvarter med direkt närhet till grönområden, gym, mataffär och busshållplats precis utanför huset. Du har gång- eller cykelavstånd till bland annat centrum, universitet, köpcentrum och badplats.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Brändtorpsvägen 24
Postadress
392 36 Kalmar
Område
Getingen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1106
Boarea
43 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
3 614 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband (250/250 mbit/s) och kabel-TV.
Pris
1 495 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Ta bekvämt hissen från markplan upp till lägenheten. Välkommen in i en ljus och rymlig hall med vitmålade väggar och ekparkett som löper enhetligt genom hela bostaden. Här finns en naturlig plats för att hänga av ytterkläderna samt en skjutdörrsgarderob med spegel.

Hallen öppnar upp mot köket, som har en öppen och modern planlösning mot sällskapsrummet. Vilket rum och vilket ljusinflöde du får här tack vare de stora fönsterpartierna! Här finns gott om plats för soffa, TV och matbord. Från sällskapsrummet når du även den stora hörnbalkongen i västerläge, perfekt för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Här kommer många timmar att spenderas.

Köket är välutrustat och rymligt, med generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme bakom de vita skåpluckorna. Den maskinella utrustningen inkluderar kyl/frys från Electrolux, spis med häll, fläkt, och en bekväm diskmaskin från Bosch.

Det vackert tapetserade sovrummet ligger i anslutning till hallen och är väl tilltaget. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Längs en av väggarna finns generösa garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Ett stort fönsterparti släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och trivsam miljö.

Badrummet ligger också i anslutning till hallen och är inrett med vita breda kakelplattor. Här finns en kommod med handfat, spegelskåp, dusch, toalett och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för en bekväm vardag.

Byggnadsår
2018
Våningsplan
2 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt. I föreningen finns cykelförvaring i markplan och på våning fem.
Balkong
Ja
Uteplats
Här blir du bortskämd med en rymlig balkong längst ut på hörnet, placerad i västerläge för att maximera eftermiddags- och kvällssolen. Balkongen erbjuder dessutom en fri och vidsträckt utsikt.

Tre gemensamma balkonger med trätrall i söderläge på våningarna 3-5. Gemensam takterrass med fantastisk utsikt.
Bilplats
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas. Finns under tak, respektive delvis under tak, från 400 kr/mån. Lediga platser finns omgående.
Namn
Brf Getingen i Kalmar
Om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning i augusti 2018.
Byggnadsår
2018
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-9871
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
46 st varav 8 st hyresrätt(er)
TV/bredband
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Ja
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas. P-platser under tak och p-platser delvis under tak, separat kö.
Gemensamma utrymmen
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt.

I huset finns också tre gemensamma balkonger i söderläge på våning 3-5 samt en stor takterrass med gemensamma loungemöbler.

Ekonomi

Pris:
1 495 000 kr
Månadsavgift:
3 614 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband (250/250 mbit/s) och kabel-TV.
Andel i föreningen:
3.832%
Indirekt nettoskuldsättning
675 720 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr/mån
Summa
200 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]