Bronsåldersvägen 26 Välkommen till ett idylliskt läge på Revsudden.
Scrolla ner

Bronsåldersvägen 26

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum
Boarea/biarea:
163 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Revsudden
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2006
Fast.beteckning:
Rev 4:28

Kontakta mäklaren för visning.

Ett uterum med vyer över Kalmarsund Ett mysigt uterum som uppförts med material och karaktärsdrag ifrån en svunnen tid erbjuder vackra vyer över sundet och naturen. Härifrån är det bara en kort promenad till flera badplatser, en mysig småbåtshamn med fiskebodar och trevliga promenadstråk. Oavsett om du älskar trädgård, bad, båtliv, skogspromenader eller bara ett lugnt och fridfullt läge så kommer du att finna det du söker på Revsudden. Ett par hundra meter ifrån huset finns en busshållsplats som tar oss till Rockneby och vidare in till Kalmar på ca 30min.
Ett idylliskt läge Välkommen till ett idylliskt läge på Revsudden. Huset som uppfördes 2006 är i mycket gott skick och den mysiga trädgården erbjuder flera uteplatser, ett mysigt uterum/orangeri och vyer över Kalmarsund.
På sommaren omges man av härlig grönska och lugnet som infinner sig är påtagligt, detta är en plats som gör det möjligt att slappna av, släppa en stressig vardag och umgås med familj och vänner.

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Rev 4:28
Adress
Bronsåldersvägen 26
Postadress
395 94 Rockneby
Område
Revsudden
Kommun
Kalmar
Boarea
163 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Tomtarea
1 255 m²
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiör

Entréplan:
Socialt, rymligt och välplanerat. Husets nedre våningsplan har fokus på sociala ytor med en rymlig och praktisk hall, ett stort vardagsrum i direkt anslutning till köket, ett rymligt gästrum, ett badrum och en tvättstuga med groventré.

I hallen möts vi av ett mörkt klinkergolv, två rejäla garderober och plats för avhängning. Klinkergolvet övergår snart till parkett som sträcker sig in i kök och vardagsrum.
Vardagsrummet erbjuder stort ljusinsläpp via spröjsade fönster och pardörrar mot husets baksida och uteplats. Större delen av året har man fina vyer över Kalmarsund ifrån matsalsbordet och en täljstenskamin knastrar härligt om vintern, mysigt och energisnålt.
Köket är modernt och en ny fläkt installerades 2024. Här finns gott om svängrum och bänkyta. Som komplement finns en mobil köksö för en snabb frukost eller kaffe i köket. Självklart är köket fullutrustat - diskmaskin, kyl, frys, ugn/micro och spishäll.
Gästrummet når man via en inre hall eller husets vardagsrum, fungerar även utmärkt som barnrum eller hemmakontor.
I nära anslutning till gästrummet är badrummet - helkaklat och snyggt i grått och vitt, utrustat med kommod, toalett och dusch.


Övervåning:
Via en trappa i hallen når vi husets övervåning, rymligt och välplanerat med fantastiska vyer över naturen och Kalmarsund.
Allrummet är en naturlig samlingsplats mellan de tre sovrummen som samtliga är i bra storlek. God förvaring erbjuds genom garderober i samtliga sovrum och en rejäl klädkammare i anslutning till allrummet. Badrummet på övervåningen renoverades 2016 - helkaklat i svart och vitt, dusch, badkar, rejäl kommod och toalett.

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
2006 (2006)
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Värmepump (Frånluft)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Renovering
Badrum övervåning - 2016
Övriga byggnader/utrymmen
Garage, friggebod samt inglasat uterum.
Tomten
Trevlig trädgårdstomt med utsikt över Kalmarsund
Uteplats
Uteplats med trall och uterum
Bilplats
Rymligt garage samt garageuppfart
TV/internet
TV: Fiber. Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Status
Utförd (2024-02-09)
Primärenergital
82 kWh/m2/år
Energiklass
C

Driftkostnader

Uppvärmning
6 326 kr /år
Hushållsel
14 656 kr /år
Vatten/avlopp
6 773 kr /år
Väg/samfällighetsavgift
150 kr /år
Renhållning
2 357 kr /år
Försäkring
5 871 kr /år
Summa
36 133 kr /år
(fastighetsavgift/skatt på 9 525 kr tillkommer)

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 077 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
2006
Byggnadsvärde:
2 452 000 kr
Markvärde:
625 000 kr
Skatt/avgift:
9 525 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev om sammanlagt 2 445 000 kr.

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Rev GA:3 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Rev GA:6 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Rev GA:7 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]