Ostindievägen 11 Nybyggt med hög standard och en fantastisk rymd! Huset är färdigt invändigt, kvar är slutmålning och trädgård!
Scrolla ner

Ostindievägen 11

4 800 000 kr

Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum
Boarea/biarea:
146 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Karlssons Äng
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2022
Fast.beteckning:
Tekannan 4

Kontakta mäklaren för visning.

Ljust och modernt kök! Upptäck denna enastående 1-plansvilla med en modern och exklusiv design som omsluter dig i en stilfull livsstil. Med en imponerande boyta på hela 146 kvadratmeter och hela 6 rum och kök, inklusive 4 rymliga sovrum, är detta boendet den perfekta fristaden för stora familjer eller par som söker utrymme i överflöd.

Det smarta layouten av detta hem tar hänsyn till alla dina behov. Här hittar du det generösa föräldrarsovrummet beläget i ena änden av huset, medan de tre andra sovrummen ligger på andra sidan, sammankopplade av ett mysigt allrum. Denna smarta utformning skapar en perfekt balans mellan privatliv och gemenskap.
Härligt vardagsrum med högt i tak! Mitt i huset finner du det rymliga köket och vardagsrummet som badas i naturligt ljus genom stora fönster. Den öppna planlösningen gör att du kan njuta av sällskapet med dina gäster medan du skapar kulinariska mästerverk eller kopplar av vid den inbjudande brasan som utgör mittpunkten i rummet. Ett elegant hem som är skapat för att uppfylla dina drömmar om bekvämt och sofistikerat boende.

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Tekannan 4
Adress
Ostindievägen 11
Postadress
39355 Kalmar
Område
Karlssons Äng
Kommun
Kalmar
Boarea
146 m² (Areauppgifter enligt ritning)
Antal rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Tomtarea
771 m²
Pris
4 800 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Entréplan

Stig in i detta ljusa och generösa hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge dig den ultimata boendeupplevelsen.

Hallen:
Det första intrycket är imponerande – en rymlig hall välkomnar dig med en praktisk klinkergolv som omsluts av behaglig vattenburen golvvärme. Denna öppna och välkomnande entré öppnar upp för hela husets ljusa atmosfär. Rakt fram ligger det stora och ljust upplysta vardagsrummet, smidigt anslutet till det moderna köket. Till vänster väntar tre mysiga sovrum och ett lekfullt allrum för barnen, samt ett badrum med en dusch. Till höger från entrén har ni föräldrarnas privata värld med ett stort sovrum samt en rymlig klädkammare och ett badrum med en lyxig dusch.

Kök:
Det ljusa och moderna köket är designat med omsorg och har gott om plats för både matbord och en bardel som skapar en naturlig koppling till vardagsrummet. Här finner du ett fullutrustat kök med eleganta vita detaljer, perfekt för kulinariska äventyr. Med högkvalitativa vitvaror, inklusive kyl, frys, spishäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin, har hemmakockarna allt de behöver för att briljera.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är husets hjärta, en trivsam och ljus plats där du kan umgås i lugn och ro med familj och vänner. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp, och du har en "lagom" kontakt med matsalen och köket - avskilt men ändå nära. Rummet har högt i tak och imponerande glaspartier som ramar in den vackra uteplatsen utanför.

Master bedroom:
Det rymliga master bedroom är en plats för rofylld sömn och avkoppling. Med fönster mot väster och norr är rummet ljust och härligt. Här finns gott om förvaringsutrymme i den stora garderoben.

Badrum:
Precis utanför master bedroom finner du det första av husets två fullutrustade och helkaklade badrum. Här kan du njuta av en uppfriskande dusch och har bekvämligheter som kommod och toalett inom räckhåll.

Tre sovrum:
De tre mindre sovrummen är perfekta för barnen, tonåringarna eller gästerna. Här har varje medlem av familjen sitt eget mysiga utrymme.

Allrum:
Allrummet, strategiskt placerat mellan de mindre sovrummen, erbjuder en flexibel användning som lekyta för barnen eller som ett hemmakontor för dina behov.

Badrum:
Det andra badrummet, som ligger nära de andra sovrummen och det lekfulla allrummet, är en praktisk tillgång. Här kan du också njuta av en uppfriskande dusch och har tillgång till kommod och toalett.

Tvättstuga:
I den praktiska tvättstugan finner du både tvättmaskin och torktumlare för en smidig och bekväm vardag. Detta rum är även en groventré med plats för att hänga av sig ytterkläderna.

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2022
Fasad
Trä
Stomme
Myresjöhus
Fönster
Isolerglasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark med vattenburen golvvärme
Uppvärmning
Frånluftvärmepump samt kamin
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk ventilation
Tomten
Tomten är inte anlagd ännu, utan här kan du skapa dig själv dina drömmars bostad.
Uteplats
Stor träbelagt uteplats åt väster med en härlig kvällssol.
Bilplats
Tomten är inte anlagd ännu, så här har du möjlighet att påverka placering av bilplats.
TV/internet
Bredband: Finns i gatan.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Övrigt
Fastigheten har två adresser eftersom den ligger på ett hörn: Ostindievägen 11 och Sammetsvägen 1.

Driftkostnader

Uppvärmning
18 000 kr /år
Hushållsel
8 000 kr /år
Vatten/avlopp
8 500 kr /år
Renhållning
2 500 kr /år
Summa
37 000 kr /år
(fastighetsavgift/skatt på 6 700 kr tillkommer)
Huset är nybyggt och ingen har bott i det ett helt år, så driftkostnaderna är schabloner.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
670 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Markvärde:
670 000 kr
Skatt/avgift:
6 700 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev om sammanlagt 4 080 000 kr.

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan (2016-12-19)

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]