Skarpatorpsvägen 21 Välkommen till ditt drömhem i Hossmo!
Scrolla ner

Skarpatorpsvägen 21

5 500 000 kr

Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
134 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Hossmo
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2022
Fast.beteckning:
Hossmo 1:108

2 dagar kvar till visning.

24 April
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Vilken härlig rymd och fantastiskt kök! Denna fantastiska villa, uppförd 2022 av Myresjöhus med en modifierad Nymåne-modell, erbjuder en enastående kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Belägen med panoramautsikt mot en pittoresk stenmur och en förtrollande skogsdunge som sakta leder ner mot vattnet, erbjuder denna fastighet en fridfull tillflyktsort för dig och din familj.

Boendet i ett plan och den höga standarden ger optimal bekvämlighet och livskvalitet. Med ett genomtänkt layout, generösa ytor och stilrena detaljer erbjuder detta hem en harmonisk atmosfär där varje rum är designat för att möta moderna livsstilar. Den rymliga och ljusa planlösningen välkomnar dig med öppna armar och skapar en känsla av rymd och gemenskap.
Härligt läge med gångavstånd till båtplats! Som en del av gemenskapen har du tillgång till en båtplats och kan delta i olika gemensamma aktiviteter, inklusive det årliga midsommarfirandet. Därigenom blir inte bara detta hus en plats att bo på, utan också en plats att skapa minnen och bygga gemenskap med grannar och vänner.

Denna villa är en sällsynt pärla som förtjänar att upptäckas. Med en perfekt balans mellan avskildhet och närhet till natur, vatten och gemenskapen, är detta hem en investering i livskvalitet och framtida glädje. Kom och upplev allt det har att erbjuda - välkommen hem till Hossmo!

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Hossmo 1:108
Adress
Skarpatorpsvägen 21
Postadress
38892 Ljungbyholm
Område
Hossmo
Kommun
Kalmar
Boarea
134 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Tomtarea
1 066 m²
Pris
5 500 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Entréplan

Välkommen till denna eleganta villa i Hossmo, där varje rum är en oas av komfort och stil! Samtliga golv förutom där det är klinker är Kährs Ek Alloy 3-Stav Mattlack Grå - Parkettgolv.

Huvudentré:
Stig in i denna ljusa och inbjudande huvudentré och bli genast förtrollad av den majestätiska vyn som sträcker sig mot baksidan av huset. Med sitt ljusa klinkergolv och väggar i mjuka nyanser, erbjuder denna entré en försmak av den elegans som genomsyrar hela hemmet. Förvaringsmöjligheter finns i den rymliga skjutgarderoben, medan den öppna planlösningen bjuder in till ett välkomnande intryck.

Groventré/tvättstuga:
Den praktiska groventrén, med direkt tillgång från biluppställningsplatsen, är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns också gott om skåp för förvaring samt en effektiv värmepanna för komfort året runt.

Elegant badrum:
Koppla av och njut i detta eleganta badrum, komplett med stora, ljusa plattor på både väggar och golv. Här finner du en lyxig kombination av dusch och badkar, en praktisk handdukstork och stilfulla förvaringslösningar under tvättstället.

Köket-Kokkonstens hjärta!
Detta kök är inte bara funktionellt utan också en estetisk njutning med sin eleganta design från HTH kök. Köksön utgör en imponerande mittpunkt, komplett med spishäll, fläkt och ho, medan vitvarorna från välrenommerade märken som kyl, frys, mikrovågsugn, ugn och diskmaskin säkerställer bekvämlighet och effektivitet i varje steg av matlagningen.

Matplats:
Måltiderna blir till magiska stunder i den generösa matplatsen, omgiven av stora glaspartier som ger en bedårande utsikt mot trädgården. En glasad dörr öppnar upp möjligheter till al fresco-dining på den angränsande uteplatsen, perfekt för sommarkvällar och underhållande gäster.

Ungdomsavdelning:
För ungdomar eller gäster finns en avskild avdelning med ett mysigt allrum för avkoppling och underhållning. Två väl tilltagna sovrum med generösa garderober ger utrymme för personlig prägel och komfort.

Duschrum:
Intill ligger det fräsch duschrummet med sina stora ljusa klinkerplattor och moderna bekvämligheter, med dusch, toalett, tvättställ med skåp och handdukstork och är en oas av fräschhet och stil.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är en sann samlingsplats, inbäddad i en vinkel intill matplatsen och med stora fönster som bjuder in till naturligt ljus och en förtrollande utsikt mot trädgården. Den elegant kaminen bidrar till en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar framför brasan.

Master bedroom:
Drömmar blir till verklighet i det största sovrummet, där den magnifika utsikten mot trädgården, stenmuren och skogsdungen med vattnet nedanför är en ständig källa till inspiration och lugn. Från sovrummet kommer ni ut till uteplatsen och trädgården. Sovrummet inkluderar också en rymlig klädkammare, där ordning och stil går hand i hand för den ultimata upplevelsen av komfort och bekvämlighet.

Det finns 3 vindar på huset, alla med invändig stege och en golvad yta för förvaring.

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2022
Fasad
Underhållsfritt värmebehandlat trä
Stomme
Trä
Fönster
Isolerglasfönster
Bjälklag
Betong/trä
Tak
Planja Trend
Grund
Platta på mark med golvvärme
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme, frånluftvärmepump. Kamin i vardagsrummet.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Dessutom har föreningen sommarvatten med kran vid tomten.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Tomten
Här har ni en lättskött trädgård med stenlagd uppfart och grusad uteplats som ni lätt färdigställer med antingen gjuten grund eller träbelagd yta. Mot baksidan av trädådern har ni en vacker stenmur och här finns även odlingslådor.
Uteplats
I husets vinkel har ni en uteplats, idag med grus som är packad och förberedd för att jobba vidare med ex att gjuta den med betong eller lägga trägolv, valet är ditt!
Bilplats
På tomten finns plats för att ställa in minst 4 bilar.
TV/internet
Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Status
Utförd (2024-03-13)
Prestanda
66 kWh/m2/år
Primärtenergital
66 kWh/m2/år
Energiklass
B
Övrigt
Huset är snart 2 år och säljaren har låtit utföra en 2-årsbesiktning och små skönhetsfel rättas till innan nästa ägare tar vid.

Hela huset är kopplat på: https://plejd.com system.

Driftkostnader

Uppvärmning
18 000 kr /år
Hushållsel
5 700 kr /år
Vatten/avlopp
8 644 kr /år
Sotning
500 kr /år
Väg/samfällighetsavgift
3 600 kr /år
Renhållning
2 700 kr /år
Försäkring
4 626 kr /år
Summa
43 770 kr /år
Uppvärmning och el totalt 23700 kr.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 096 000 kr (fastställt avseende år 2023)
Värdeår:
2022
Byggnadsvärde:
2 457 000 kr
Markvärde:
639 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev om sammanlagt 3 820 900 kr.

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan (2011-01-31)
Rättigheter förmån: Förmån: Avtalsservitut Båtplats,Brygga, D201800403340:1.1

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Hossmo GA:15 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Hossmo GA:16 ändamål: Grönområden, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Hossmo GA:17 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Hossmo GA:18, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Hossmo GA:2 ändamål: Vägar

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]