Brändtorpsvägen 24
Scrolla ner

Brändtorpsvägen 24

995 000 kr

Antal rum:
1 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
27 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Getingen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 5. Hiss finns.
Månadsavgift:
1 907 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Söker du efter gröna utsikter men vill bo med bekvämt avstånd till city och universitet? Då hälsar jag dig varmt välkommen till Brändtorpsvägen 24.

I denna etta kommer du uppskatta den smarta planlösningen som ger dig gott om svängrum. Du möts av stora fönsterpartier som bjuder på en fin utsikt över grönområde och intilliggande villakvarter. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv.

Köket stoltserar med goda arbets- och förvaringsytor och en maskinpark som heter duga! köket ligger med en öppen, modern planlösning mot sällskap- och sovdel. Här är det lätt att ta tillvara på varenda kvadratmeter. Den tilltagna balkongen är ett stort plus! Sol från soluppgång till sen lunch. I det helkaklade badrummet finns en tvättmaskin med torkfunktion.
Låg avgift Din månadsavgift är oförskämt låg. Endast 1 907 kr i månaden! I föreningen finns ytterligare tre gemensamma balkonger, en takterrass samt övernattningslägenhet. Detta är ett perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Brändtorpsvägen 24
Postadress
392 36 Kalmar
Område
Getingen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1308
Boarea
27 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
1 rum och kök
Månadsavgift
1 907 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV. From 1/9-23 kommer avgiften ligga på 2288 kr/mån.
Pris
995 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Stig in! Känner du doften? Doften av nytt och fräscht. Fötterna placerar du på parkettgolv i ek. Likadana golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är vitmålade. Kläder och skor placerar vi bakom snygga skjutdörrar med spegelvägg. Här får du plats med allt och lite därtill.

Badrummet ligger till vänster om hallen. Nytt, stilrent och riktigt modernt. På golvet vilar våtrumsmatta. Vita breda kakelplattor omger badrumsinredningen. Badrummet är utrustat med kommod med handfat, spegelskåp med inbyggd belysning, dusch med platsbesparande vikväggar, toalett och handdukstork. Lyxigt med egen tvättmaskin med torkfunktion.

Dags att utforska sällskapsytorna. Kök och vardagsrum binder på ett naturligt och yteffektivt sätt samman de blygsamma antal kvadrat. Kanske är det därför bostaden upplevs större? Ljuskällor i form av stora fönsterpartier och en väl tilltagen balkong som ger bostaden fint ljus. Med en öppen planlösning möjliggörs flertalet olika möbleringar. Sällskapsdelen rymmer din (bädd)soffa, säng och ditt allra bästa sällskap.

Köket är riktigt snyggt! Vita släta skåpsluckor med rostfria beslag. Här finns spis med häll, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Laga mat samtidigt som du umgås med dina gäster. Matbordet har sin naturliga plats intill det stora fönsterpartiet.

Byggnadsår
2018
Våningsplan
4 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt.
Balkong
Ja
Uteplats
Här blir du bortskämd med en rymlig balkong placerad till förmån för morgon- och förmiddagssol. Balkongen bjuder på fri vy över intilliggande villaområde.

Tre gemensamma balkonger med trätrall i söderläge på våning 3-5.
Gemensam takterrass med loungemöbler och fantastisk utsikt.
Bilplats
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas. P-platser under tak och p-platser delvis under tak, separat kö.
Namn
Brf Getingen i Kalmar
Om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning i augusti 2018.
Byggnadsår
2018
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-9871
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
46 st varav 8 st hyresrätt(er)
TV/bredband
Obligatoriskt tillägg 259 sek/mån. Faktureras av föreningen. Tv via Telia (fiber), paket Lagom ingår. Internet via Telia (fiber), 100/100 Mbit/s ingår.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Ja
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas. P-platser under tak och p-platser delvis under tak, separat kö.
Gemensamma utrymmen
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt.

I huset finns också tre gemensamma balkonger i söderläge på våning 3-5 samt en stor takterrass med gemensamma loungemöbler.

Ekonomi

Pris:
995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
1 907 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV. From 1/9-23 kommer avgiften ligga på 2288 kr/mån.
Andel i föreningen:
2.406%
Indirekt nettoskuldsättning
437 496 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr/mån
Summa
200 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]