Runsbäcksvägen 2 Attraktivt fritidsboende alldeles intill Kalmarsund!
Scrolla ner

Runsbäcksvägen 2

3 200 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
59 kvm
Kommun/Område:
Mörbylånga / Färjestaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift:
3 720 kr/mån

10 dagar kvar till visning.

4 Augusti
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Underbart ljusinsläpp och utsikt utöver det vanliga! Nu finns möjlighet att bli ägare till detta havsnära och trivsamma bostadsrättsfritidshus. På populära Talludden ligger denna mycket trivsamma stuga, Vindö 11, från 2013 om 59 kvm med två sovrum, vardagsrum och välutrustat kök i öppen planlösning samt duschrum med tvättmaskin. Genomgående fint skick, härlig rymd med ryggåstak och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Därtill ett tilltaget altandäck i soligt sydvästläge med helt fantastisk utsikt över Kalmarsund. Här njuter man av vackra solnedgångar och havets och naturens skådespel och skiftningar.
Svårslaget läge intill Kalmarsund! Talludden är en välskött och härlig anläggning med poolområde (fritt inträde för medlemmar) med restaurang och glasskiosk, fin sandstrand, beachvolleyplan, utegym, lekplats, servicehus, minigolfbana och möjlighet att hyra pedalbåtar och kajaker. Kort och gott ett populärt resmål! Läget är dessutom mycket tillgängligt! Från stugan når du med en kort promenad Ölands köpstad med stort utbud av butiker och hamnområdet med restauranger och färjan Dessi som du kan ta över till Kalmar under sommarhalvåret. Gott om badplatser både i området, vid hamnen och Granudden. Via Talluddens stugby finns möjlighet att hyra ut stugan med förmånliga intäkter under både längre och kortare perioder, se talludden.nu för mer info kring området och priser för uthyrning. Stugan säljes möblerad och är försedd med sex bäddar. Ett bra alternativ för dig som söker ett bekymmersfritt fritidsboende med goda intäktsmöjligheter - nuvarande ägare har haft hyresintäkter på ca 90 000 kr/år efter avgifter till Talludden!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Runsbäcksvägen 2
Postadress
386 34 Färjestaden
Område
Färjestaden
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
Vindö 11
Boarea
59 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
3 720 kr/mån. I avgiften ingår vatten, wifi och parkeringsplats.
Pris
3 200 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall

Inbjudande entré som öppnar upp sig mot vardagsrummet. Redan här möts du av utsikten över Kalmarsund! Här finns avhängningsyta och på golvet ligger en nyslipad ekparkett som smakfullt och enhetligt löper vidare i stugan.

Dusch/WC

Fräscht badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns handfat, wc, dusch med glasdörrar, fönster, tvättmaskin med tillhörande bänkyta samt varmvattenberedare.

Sovrum

Det första sovrummet nås från hallen och är försett med två sängar. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Kök/vardagsrum

Med ryggåstak skapas en fantastisk rymd och de stora fönsterpartierna skänker både ljus och en hänförande vy över havet. Köksdelen går i lantlig stil och erbjuder bra förvaring, arbetsyta och utrustning bestående av kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin.

Den öppna planlösningen med vardagsrummet skapar en härlig social samvaro och här är möblerat med såväl matbord som tv och bäddsoffa (två bäddar). Via vardagsrummet tar man sig ut till altandäcket.

Sovrum

I det stora sovrummet vaknar man upp till en utsikt utöver det vanliga! Sovrummet är försedd med garderober, dubbelsäng och fönster i två väderstreck.

Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Luft/luft värmepump samt elradiatorer
Uteplats
Underbart altandäck i suveränt sydvästläge med sol från middag till kväll. Här njuter man av havsutsikten och solnedgångarna...
Bilplats
En parkeringsplats tillhör varje stuga.

Gästparkeringar finns i området.

Energideklaration

Övrigt
Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på ca 90 000 kr/år (efter avgift till Talludden). För information om nuvarande status på uthyrning, kontakta mäklaren.
Namn
Brf Talludden i Färjestaden
Om föreningen
För mer information kring området, se hemsidan: http://talludden.nu/
Byggnadsår
2013
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-7532
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
50 st
TV/bredband
Tv och internet ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
En parkeringsplats tillhör varje stuga.

Gästparkeringar finns i området.
Gemensamma utrymmen
På området finns poolområde, minigolfbana, sandstrand, beachvolleyplan, lekplats, restaurang och servicehus.

Ekonomi

Pris:
3 200 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 720 kr/mån. I avgiften ingår vatten, wifi och parkeringsplats.
Andel i föreningen:
3.16%
Andel av årsavgift:
3.16%
Indirekt nettoskuldsättning
396 694 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
850 kr/mån
Försäkring
100 kr/mån
Summa
950 kr/mån
Uppgifter enligt säljaren. Kostnad för el faktureras av föreningen.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]